FC Basel voetbalshirts 2018-2019

FC Basel en adidas hebben inmiddels ook de nieuwe tenues voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt FC Basel de wedstrijden in de Zwitserse Super League, de beker en de Europa League gedurende 2018-2019. FC Basel eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Zwitserse competitie en kwam in de Champions League voorronde niet door de tweede ronde. Om deze reden spelen de Zwitsers in dit heugelijke seizoen in de Europa League. FC Basel bestaat dit jaar namelijk 125 jaar. De club werd op 15 november 1893 opgericht. Het nieuwe thuisshirt staat geheel in het teken van de verjaardag van de club. Check ook alles over het nieuwe uitshirt!

FC Basel thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Basel thuisshirt heeft het traditionele ontwerp. Het shirt heeft namelijk ook dit seizoen weer het half-om-half design. De rechterkant van het tenue is rood en de andere kant is blauw. Verder bevat het tenue dit seizoen een witte v-hals en zijn beide mouwen blauw. De drie strepen van adi op de schouders en mouwen zijn wit en de linker borst bevat het logo van de club. Dit betreft een nieuw logo, dat speciaal voor het 125 jarig bestaan van de club is ontworpen. Ook de achterkant van het shirt bevat een verwijzing naar de mijlpaal van de club. Aan de bovenkant is een tekst verwerkt: 125 JAAR. De rechter borst bevat het logo van adidas. Het contract met de Duitse kledingsponsor werd deze zomer ook verlengd tot en met 2022. Beide partijen hebben al een samenwerkingsverband sinds 2012. De farmaceut en de Zwitsers hebben al sinds 2003 een samenwerkingsverband. Het FC Basel thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met rode en witte accenten.

FC Basel uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Basel uitshirt voor 2018-2019 is dit seizoen geïnspireerd door het Condivo 18 template van adidas. Dit template is inmiddels al aardig bekend. Dit template gebruikt het Duitse merk uit Herzogenaurach voor meerdere uitshirts voor dit seizoen. Ook het nieuwe uitshirt van Feyenoord heeft namelijk dit template. Het shirt bevat horizontale, witte banen, welke naadloos in elkaar overlopen. Bovendien heeft het tenue een ronde hals met zwarte lijn. Ook de drie strepen van adi op de schouders zijn zwart. De logo's van de club, adidas en hoofdsponsor NOVARTIS staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Taulant Xhaka, Oberlin, Zuffi, Van Wolfswinkel. Widmer, Die, Frei en nog meer sterren.

FC Basel voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Basel shirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Basel shirts in deze winkel 

of deze SHOP!