FC Basel voetbalshirts 2019-2020

FC Basel en adidas hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Basel de wedstrijden in de Zwitserse Super League, beker en Europa gedurende 2019-20. Basel eindigde afgelopen seizoen als tweede achter Young Boys en neemt het in de voorronde van de Champions League op tegen PSV. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van FC Basel. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2012.

FC Basel thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Basel thuisshirt voor 2019-2020 heeft dit jaar geen half-om-half design. Wel is het tenue weer geheel in stijl van de clubkleuren van de plaatselijke FC. De body van het nieuwe FC Basel thuisshirt is rood en de mouwen zijn overwegend blauw met aan de onderkant een rode band. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in het blauw en zijn de drie strepen van adidas op de schouders rood. Het adidas logo prijkt in het blauw op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twintig kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een ster toegevoegd worden in Zwitserland. Novartis staat ook dit jaar als hoofdsponsor op de tenues van Basel. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen hebben ook weer deze kleurencombinatie.

FC uitshirt 2019-2020

Het FC Basel uitshirt voor 2019-2020 is wit met dunne, zwarte pinstripes. De zwarte accenten zijn ook weer terug te vinden in de ronde hals en de drie strepen van adi over de schouders. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een rode en blauwe band. De logo’s van de club, adidas en NOVARTIS staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het logo van Basel op het uittenue betreft een vintage logo. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Basel tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ajeti, Okafor, Van Wolfswinkel. Xhaka, Stocker, Frei, Die en nog meer sterspelers.

FC Basel voetbalshirts bestellen

Het nieuwe FC Basel thuisshirt en uitshirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Basel shirts in deze winkel 

of deze SHOP!