FC Basel 3e shirt 2019-2020

FC Basel heeft na het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020 ook een 3e shirt gelanceerd in samenwerking met adidas. Dit shirt wordt door de Zwitserse club met name gedragen tijdens de wedstrijden in Europa. FC Basel einidgde afgelopen seizoen als tweede in de Zwitserse competitie, dus speelt dit seizoen in de voorronde van de Champions League. Hierin neemt de club van trainer Marcel Koller het op tegen PSV. Het derde shirt van Basel wordt voor het eerst gedragen in de Champions League wedstrijd tegen de Eindhovenaren.

Zwart FC Basel uitshirt 2019-2020

Het FC Basel 3e shirt voor 2019-2020 heeft het bekende MiCoach adidas template. Het tenue is zwart met dunne, witte pinstripes. De drie strepen van adidas staan op de schouders in het wit en ook de ronde hals heeft deze kleur. De mouwen worden afgesloten door twee banden in de clubkleuren van de Zwitserse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het St. Jakob Park in Bazel. Op de borst staan de logo’s van de club en adidas en op het midden van het tenue staat sponsor NOVARTIS. Het derde tenue van FC Basel wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ajeti, Van Wolfswinkel, Okafor, Xhaka, Stocker en nog meer spelers.

FC Basel voetbalshirts bestellen

De nieuwe tenues van FC Basel kun je vanaf medio augustus voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Basel shirts in deze winkel 

of deze SHOP!

FC Basel 3e shirt 2019-2020