1 juni 2017

FC Basel thuisshirt 2017-2018

FC Basel en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 vandaag gelanceerd. In dit shirt speelt FC Basel de thuiswedstrijden in de Zwitserse Super League en Champions League gedurende 2017-2018. Thuishaven van de club is het St. Jakob Park in Basel. Het nieuwe voetbalshirt van FC Basel bevat voor het eerst in de geschiedenis twee sterren boven het logo van de club. De Zwitserse club van trainer Fischer is afgelopen seizoen voor de twintigste keer kampioen van Zwitserland geworden. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd. Dat is dit seizoen voor het eerst het geval. Daarnaast heeft het nieuwe tricot een klassiek design. Check hieronder alle details van het nieuwe FC Basel shirt.

FC Basel thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Basel thuisshirt voor 2017-2018 bevat een klassiek design. Dit komt niet in de eerste plaats door de witte henley collar van het shirt. Deze kraag bevat twee knoopjes. De witte accenten komen niet alleen terug in de kraag, maar ook in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt het iconische design. Dit is het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van de body van het shirt is rood en de andere kant blauw. De mouwen zijn hier weer contrasterend aan. Dit betekent dat de rechter mouw blauw is en de linker mouw rood. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit. Adidas is sinds 2012 kledingsponsor van ''RotBlau.'' De andere borst bevat het embleem van de club, inclusief de twee sterren ter ere van de twintig kampioenschappen. Op het midden prijkt het logo van hoofd- en shirtsponsor NOVARTIS. Het nieuwe FC Basel tenue wordt dit jaar gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn dit jaar nagenoeg geheel blauw. Op de kousen staat bovendien het logo van adidas en de initialen van de club: FCB.

De adidas tenues van FC Basel zijn dit jaar ook uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Doumbia, Janko, Delgado en Alvarez.

FC Basel voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van FC Basel kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Deze tenues kan je namelijk kopen in de maten S, M, L, XL en XXL, maar ook in KIDS sizes 128, 140, 152, 164 en 176. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het bijbehorende broekjes heeft een prijs van € 34,95 voor kinderen en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95. In deze winkels kan je het shirt van Basel ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere FC Basel producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe FC Basel shirt in DEZE SHOP!

of deze online WINKEL!