16 november 2018

FA en Nike lanceren opvallend roze en fel geel Engeland warming-up shirt voor 2019-2020

Mede door het succes en de populariteit van het Engeland uitshirt van 2018-2019 hebben Nike en de FA twee nieuwe warming-up shirts gelanceerd, die door het nationale voetbalelftal van Engeland gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de resterende UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2019 en begin 2020. Het ene pre match top wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere shirt ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide tenues hebben een super vet design en werden gepresenteerd door Engeland talent Sancho onder de campagne: ''3 Lions Pride Remixed collection.'' Check alles over deze nieuwe shirts hieronder!

Paars/roze en geel Engeland warming-up shirt 2019-2020

We bespreken het design van het nieuwe Engeland warming-up shirt voor 2019-2020 aan de hand van het paarse shirt. Dit warming-up trainingsshirt wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale strepen over het shirt. De strepen vormen op het midden over de body van het shirt een kruis, welke symbool staat voor het St. George kruis, een belangrijk symbool van het land. Dit is dezelfde print als de print op het Engeland uitshirt van 2018-2019. Rondom het kruis is het shirt wat donkerder paars. De flitsende strepen komen ook weer terug op de mouwen. De mouwen van het warming-up shirt bevatten bovendien een roze taping. Verder heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat ook een roze taping en deze loopt deels door over de achterkant van het shirt. In dit gedeelte is de Engelse vlag verwerkt. De swoosh van Nike staat op de rechter borst in het roze. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2013 de tenues van The Lions en beide partijen hebben nog een contract tot 2030. De andere borst bevat het logo van de FA in het roze, inclusief een roze kampioensster, die verwijst naar het gewonnen WK van 1966.

Het roze shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Er is ook een fel geel shirt gereleased. Dit shirt heeft dezelfde kenmerken als het paars/roze trainingsshirt, maar deze is een combinatie van fel geel/groen en zwart. Zoals alle trainingskleding van het Engelse voetbalelftal zijn de nieuwe warming-up shirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze nieuwe tenues worden per direct gedragen!

Enge;land warming-up shirt 2019-2020 bestellen

Het roze en fel gele Engeland warming-up shirt voor 2019-2020 kan je vanaf per direct voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is hetzelfde als de prijs van het voetbalshirt, namelijk € 85,-. Wil je andere producten van Engeland bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel dit vette Engeland warming-up shirt direct in deze SHOP!