13 juli 2016

Everton uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Everton uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is officieel gepresenteerd door kledingsponsor Umbro en de club uit Liverpool. In dit nieuwe voetbalshirt spelen "The Toffees" de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het komende seizoen. Everton FC heeft sinds het seizoen 2014-2015 Umbro als kledingsponsor. Het contract tussen Everton en Umbro duurt in totaal 5 jaar. In het voetbalseizoen 2015-2016 eindigde Everton in de competitie op een teleurstellende elfde plaats. Bekende voetballers welke dit uitshirt zullen dragen zijn ondere andere, Romelu Lukaku, Ross Barkley en Ramiro Funes Mori. De Nederlandse trainer Ronald Koeman zal dit jaar bij Everton op de bank zitten om de ploeg naar Europees voetbal te coachen.

Everton uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Everton uitshirt voor 2016-2017 heeft een modern design en is geïnspireerd door twee belangrijke kleuren uit de historie van Everton. De donkerblauwe en zalmachtige kleur zijn een knipoog naar het seizoen 1890-1891 toen The TOffees het eerste Engelse landskampioenschap. De zalm kleur op het lichtgewicht shirt is terug te vinden op de v-hals en de biesjes. De v-hals en de biesjes zijn voor de helft licht roze en voor de helft navy blauw. Ook de binnenkant van het Everton shirt is volledig zalm kleurig. Op de linkerborst het logo van Everton geheel in het wit. Op de andere borst het embleem van kledingsponsor Umbro. Ook op de mouwen in de naam Umbro terug te vinden. Midden op de borst is er ruimte voor hoofdsponsor Chang. Het biermerk is al sinds 2004 verbonden aan de Engelse club. Een leuk detail aan de binnenkant van het Everton shirt zijn de coördinaten van thuisbasis Goodison Park. De coordinaten van het stadion zijn: 54.4389 N - 2.9664 W. Boven deze coordinaten staat voor de Everton fans een iconische handtekening van Archibald Leitch criss-cross architectuur. Dit zodat de fans en spelers altijd een stuk van thuis met zich meedragen. Archibald Leitch heeft onder andere de dubbeldekker Mauretaniatribune op Goodison Park ontworpen. Een interessant aspect van het nieuwe Everton shirt is de Diamond mesh technologie op het bovenste gedeelte van het shirt. Deze technologie zorgt voor meer ademend vermogen. Samen met de onder-arm panelen helpt dit bij de ventilatie en meer beweging. Het nieuwe Everton FC uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met op de rechterpijp het logo van Everton en op de andere het embleem van Umbro. De donkerblauwe sokken zijn in het midden voorzien van een zalm kleurige band met hierop het logo van Umbro. Check ook het nieuwe Everton thuisshirt van 2016-2017.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton uitshirt voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf juni. De prijs van het Everton shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Everton bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. De mouwen kunnen bedrukt worden met de officiële Premier League badges. Wil je andere Everton producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Everton shirt in deze Everton shop of

deze officiële shop. 

Everton -uit -voetbalshirt -2016-2017


Everton -shirt -uit -2016-2017
Everton -shirt -detail -2016-2017