15 augustus 2017

Everton trainingspak 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van Everton is inmiddels ook officieel bekend! Dit is het pak waarin spelers als Rooney, Klaassen, Barkley, Schneiderlin, Davis, Ramirez en andere sterren trainen dit seizoen. In dit pak wordt dus getraind ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden dit seizoen. Umbro is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe pak. Het Engelse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club. Evenals bij andere pakken waarvan Umbro kledingsponsor is, bestaat het nieuwe Everton trainingspak uit een zip top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak!

Everton trainingstrui en trainingsbroek 2017-2018

De drill top of de training sweater van het nieuwe Everton pak is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien bevat het pak zwarte accenten, welke subtiel terug komen in een diagonale band ter hoogte van de schouders. De mouwen van dit pak betreffen zogenaamde raglanmouwen. Iconisch aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en je ook nog een goede bewegingsvrijheid hebt. Dit komt door dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De rechter borst van de drill top bevat het logo van Umbro en de andere borst is uitgerust met het logo van The Toffees. SPORTPESA prijkt als sponsor op de pakken van de club van trainer Ronald Koeman. Het gokbedrijf heet het biermerk CHANG opgevolgd als hoofdsponsor van de club. De achterkant van de training top is geheel blauw met twee diagonale zwarte banen aan de bovenkant.

De trainingsbroek van het nieuwe Everton pak is geheel zwart met ter hoogte van de kuiten meshpanelen. Deze panelen zorgen voor het ventilerende vermogen van de trainingsbroek. Verder is de broek aan de bovenkant uitgerust met twee zakken met een rits en bevat de bovenkant een elastische tailleband. Met deze tailleband kan je de pasvorm aanpassen. Op de broek staan ook de logo's van Umbro en Everton in het wit. Verder is de onderkant van de trainingsbroek uitgerust met een enkelrits, waardoor je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een speciaal performance systeem van het Engelse sportmerk. Dit systeem zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling.

Dit pak is zowel in een versie met een blauwe zip top als een versie met een zwarte drill top gelanceerd. Het blauwe pak wordt namelijk vooral door de spelers gedragen en het trainingspak met de zwarte trainingstrui voor door de staf van de club. Check ook de nieuwe Everton voetbalshirts.

Everton trainingspak kopen

Het nieuwe Everton trainingspak is vooralsnog alleen voor volwassenen te koop. Dit pak heeft een prijs van € 119,95 en kan je kopen in de maten S, M, L en XL. Wil je andere Everton producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Everton pak in DEZE SHOP

of deze WINKEL!