5 juli 2019

Everton thuisshirt 2019-2020

Everton en Umbro hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 vandaag voor het eerst gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de club uit Liverpool de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Goodison Park gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Engelse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van ''The Toffees.'' Deze functie heeft het merk sinds 2015 en onlangs werd dit contract verlengd voor een langere periode.

Everton thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Everton is onderdeel van de campagne ''Built to last'' van Umbro en het nieuwe voetbalshirt is dan ook een ode aan het stadion van de club, Goodison Park. Bovendien heeft het tenue een heerlijk jaren '90 design. Het voetbalshirt van Everton is natuurlijk geheel blauw en bevat een graphic print van diagonale banen over de borst. Deze strepen hebben verschillende tinten blauw en symboliseren verschillende elementen van Goodison Park, de Archibald Leitch, Bullens Road, Gwladys Street en natuurlijk ook het dak van het stadion. Bovendien vormen de strepen de diamant van het logo van Umbro. Het Umbro logo prijkt op de rechterborst en de andere brost bevat het logo van de in 1878 opgerichte club. Op het midden van de tenues staat sponsor Sportpesa en de linkermouw is uitgerust met het logo van AngryBirds. De tenues van Everton zijn bovendien uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant witte details. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De achterkant van het tenue is geheel blauw met subtiele, dunne, verticale banen. De bovenkant van het shirt bevat een speciaal Everton FC logo. Dit betreft hetzelfde logo dat Everton gebruikte in de voetbalshirts van de periode 1991-1993. Het nieuwe Everton thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de achterkant een blauwe band. Ook de kousen van het nieuwe Everton thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Op beide items staan uitingen van de club en Umbro.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Everton tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Richarlison, Gomes, Mina, Tosun, Walcott, Digne, Jagielka en andere sterspelers.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 79,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt hebben. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of in deze winkel!

Everton thuisshirt 2019-2020

Everton voetbalshirt 2019-2020

Everton tenue 2019-2020