12 mei 2016

Everton thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Everton shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Everton de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in Goodison Park gedurende dit seizoen. Het nieuwe thuisshirt van Everton heeft het bekende design met nieuwe elementen.We bespreken het design van het nieuwe shirt en tenue hieronder.

Everton thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Everton thuisshirt voor 2016-2017 is een ode aan het stadion van de club. De binnenkant van de kraag bevat de coordinaten van de ''Grand Old Lady''. Dit is een bijnaam van het Everton stadion: Goodison Park. De coordinaten van het stadion zijn. 54.4389 N - 2.9664 W. In een reactie op het shirt zegt Everton het volgende: ''Goodison Park is één van de oudste en meest bekende stadions ter wereld, waar al vele topwedstrijden gespeeld zijn en legendarische momenten plaats gevonden hebben. Het is een stadion waar veel Everton spelers legendarische momenten hebben gehad, zoals Dixie Dean, Alan Ball en Alex Young''. De ode aan het stadion komt bovendien terug in het design van ruiten aan de achterkant van het shirt. Het design van ruiten staat voor de architectuur van de Bullens Road stand, welke ontworpen is door Archibald Leitch. Een verwijzing naar deze architectuur komt daarnaast terug aan de binnenkant van de kraag. Verder is het nieuwe Everton voetbalshirt zoals altijd overwegend blauw en bevat dit jaar zowel witte als fel gele accenten. De crew neck of ronde hals van het voetbalshirt is geheel wit, terwijl de bies aan de onderkant van de mouwen voor de helft wit en voor de helft fel geel is. Op de borst prijken de logo's van Umbro en de club uit Liverpool. Het Engelse sportmerk Umbro is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van ''The Toffees''. De naam van Umbro staat ook op de mouwen. Het midden van het Everton shirt herbergt het logo van hoofd- en shirtsponsor CHANG. Het biermerk is al sinds 2004 verbonden aan de Engelse club. Het nieuwe Everton thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de achterkant van de pijpen een blauw/fel gele strip. Op de shorts van de Everton tenues staan bovendien de logo's van de club en Umbro. De kousen van het nieuwe Everton tenue zijn wit met op het midden een blauwe band, welke geflankeerd wordt door twee dunnere fel gele banen. In de blauwe band staat het logo van Umbro. Check hieronder de foto's van het nieuwe Everton shirt en tenue voor 2016-2017. In deze nieuwe shirts spelen sterren als Lukaku, Stones, Barkley, Mori, Deulofeu en andere sterren gedurende komend seizoen. Check ook het nieuwe Everton uitshirt voor 2016-2017.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton shirt voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf juni. De prijs van het Everton shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Everton bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. De mouwen kunnen bedrukt worden met de officiële Premier League badges. Wil je andere Everton producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Everton shirt in deze Everton shop of

deze officiële shop. 

Everton -shirt -2016-2017-officieel

Everton -thuisshirt -2016-2017-umbro
 
Everton -shirt -2016-2017-bekend