16 augustus 2016

Everton 3e shirt 2016-2017

Everton heeft komend seizoen ook een 3e shirt. In dit shirt, dat vandaag officieel is gelanceerd door Umbro, speelt de club vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup dit seizoen, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League gedurende 2016-2017. Het shirt werd gelanceerd tijdens de campagne: '''Behind closed doors.'' De lancering van het nieuwe 3e shirt volgt op de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Deze shirts werden al eerder deze zomer officieel gelanceerd door de club uit Liverpool en kledingsponsor Umbro. We bespreken hieronder kort het design van het alternatieve uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Goodison Park.

Geel Everton 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van ''The Toffees'' is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten uit de clubkleuren van de club. Deze blauwe tinten komen terug in deen strip over de schouders, welke richting de oksels naar en over de zijkanten van het shirt loopt. Bovendien is de v-hals van het nieuwe shirt van Everton uitgerust met een dunne blauwe lijn. Ook de logo's van Umbro en de club op de borst zijn blauw. Het logo van Umbro, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van de club uit Liverpool, komt ook terug op de mouwen. Hoofdsponsor Chang staat in het wit op het midden van het voetbalshirt van de club waar Ronald Koeman vanaf dit seizoen aan het roer staat. Het biermerk is al sinds 2004 verbonden aan de club. Zoals ook bij het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Everton FC het geval is, bevat de binnenkant van de kraag een speciaal detail. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de coordinaten van de ''Grand Old Lady''. Dit is een bijnaam van het Everton stadion: Goodison Park. De coordinaten van het stadion zijn. 54.4389 N - 2.9664 W. Het nieuwe 3e tenue van Everton wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn overwegend geel en zijn aan de bovenkant uitgerust met twee blauwe horizontale banen. Tussen deze banen staat het logo van de Engelse kledingsponsor UMBRO. Check hieronder de foto's van het nieuwe Everton 3e shirt en tenue voor 2016-2017. In deze nieuwe shirts spelen sterren als Lukaku, Stones, Barkley, Mori, Deulofeu en andere sterren gedurende komend seizoen. Check ook het nieuwe Everton thuisshirt en Everton uitshirt voor 2016-2017.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton 3e voetbalshirt voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf september. Check hier ook het nieuwste thuisshirt en uitshirt. De prijs van het Everton shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Everton bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. De mouwen kunnen bedrukt worden met de officiële Premier League badges. Wil je andere Everton producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Everton shirt in deze Everton shop of 

deze officiële shop. 

Everton -3e -shirts -2016-2017

Everton -3e -shirt -2016-2017

Everton -3e -tenue -2016-2017