Everton en Umbro hebben deze week ook een nieuw 3e shirt gelanceerd voor 2015-2016. In dit voetbalshirt speelt Everton de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden, maar vooral de uitwedstrijden in de FA en League Cup. Om deze reden wordt het nieuwe voetbalshirt van Everton ook wel het Cup shirt genoemd. Everton is afgelopen seizoen op een elfde plek geëindigd, waardoor het dit seizoen weer actief is op het hoogste niveau in Engeland. Het Engelse voetbalmerk Umbro is sinds 2015-2016 kledingsponsor van Everton en de shirtsponsor van de club uit Liverpool is het biermerk Chang. Chang is al sinds 2004 hoofdsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Goodison Park.

Groene Everton 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Everton 3e shirt 2015-2016 heeft een speciaal design. Het voetbalshirt is namelijk overwegend leger groen. De onderkant van het shirt is alleen voorzien van een brede zwarte band. Verder heeft het nieuwe Everton voetbalshirt een ronde hals en is het uitgerust met oranje details. De logo's van de club, Everton en Chang op de voorkant van het shirt zijn oranje. Ook staat het logo van de Engelse kledingsponsor op de mouwen in het oranje. De achterkant van het nieuwe Everton 3e shirt bevat een speciaal detail. Net onder de nek staat namelijk de leus van de club: NSO (Nil Satis Nisi Optimum), wat betekent ''Niets dan alleen het beste is goed genoeg.'' Het nieuwe Everton 3e tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje waarop de logo's van Everton en Umbro in het oranje staan. De kousen van het nieuwe tenue van ''The Toffees'' zijn ook leger groen met een zwarte band aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Everton tenue 2015-2016, waarin sterren als Lukaku, Baines, Deulofeu, Barkley, Cleverley en andere sterren gedurende het seizoen 2015-2016 schitteren. Eerder werden al het nieuwe Everton thuisshirt en uitshirt officieel gelanceerd door de club en Umbro.

Everton voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Everton voetbalshirt kan je vanaf medio spetember 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Laat hier ook je Everton voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Of laat je Everton shirt voorzien van de officiële Premier League badges. Check ook het overzicht met beschikbare Everton producten hiernaast. 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Everton -voetbalshirt -2015-2016