8 september 2020

Engeland trainingsshirt 2020-2021

Het Engelse nationale voetbalelftal draagt vanaf nu een nieuw trainingsshirt ter voorbereiding op de interlands in de periode 2020-2021. Dit nieuwe trainingsshirt is afgelopen week door de Engelse voetbalbond en kledingsponsor Nike officieel gelanceerd. Het trainingsshirt wordt door de ''Three Lions'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 (in 2020) wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. 

Het Engeland Euro 2021 trainingsshirt van Nike

Engeland heeft deze jaargang twee verschillende trainingsshirts, welke qua kleur nog geen eens zoveel van elkaar verschillen. Het royaal blauwe training shirt wordt gedragen door de spelers en het marine blauwe trainingsshirt door de staf van het nationale elftal, dat onder leiding staat van Gareth Southgate. Beide trainingsshirts hebben hetzelfde template. Dit template wordt met name gekenmerkt door een speciale print van golven over de gehele lengte van de mouwen. Een ander kenmerk van het nieuwe template vna Nike zijn de diagonale banen over de mouwen. Op het trainingsshirt van Engeland zijn deze geheel in stijl van de kleuren van de Engelse vlag. Op beide mouwen bevinden zich namelijk drie sets van een rode en witte lijn. Dit jaar staat de swoosh van Nike niet meer op de rechterborst. Voor het eerst sinds Nike kledingsponsor is van het nationale elftal (2013) prijkt het logo van het Amerikaanse sportmerk op de mouwen. Deze is blauw met een rode omlijning. Het embleem van de FA is door Nike monochroom op de linkerborst aangebracht. Dit betekent dat het embleem dezelfde kleuen heeft als het trainingsshirt. Dit logo is blauw/rood. Verder bevatten de trainingsshirts van Engeland een ronde hals.

Het Engeland trainingstenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door het nieuwe Engeland trainingsbroekje. Dit broekje is navy blauw en bevat ook de all-over print van golven. De diagonale strepen in het rood/wit/blauw zijn aan de onderkant van het trainingsbroekje verwerkt. Verder bevatten de broekjes ook weer de logo's van de Engelse bond en Nike. Alle items uit de Engeland X Nike trainingslijn 2020-2021 zijn door Nike voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het Engeland trainingsshirt kun je overigens perfect combineren met het nieuwe trainingspak en trainingsjack. 

Engeland trainingsshirt 2020-21 bestellen

Het Engeland Nike trainingsshirt kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. De trainingstenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer andere Engeland producten in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Bestel je Engeland trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

of deze SHOP! 

Engeland trainingsshirt 2020-2021

Engeland trainingsbroekje 2020-2021