8 september 2020

Engeland trainingspak 2020-2021

Ook het nieuwe Engeland trainingspak 2020-2021 is deze week officieel gepresenteerd door de Engelse voetbalbond en kledingsponsor Nike.  Dit betreft het trainingspak waarin we de spelers van het Engelse voetbalelftal zien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 (in 2021) wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. Tijdens het EK neemt Engeland het in ieder geval op tegen Kroatië en Tsjechië. Het pak wordt bovendien gedragen in de voorbereiding op de Nations League wedstrijden. Het trainingspak van Engeland bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items hebben een geheel nieuw design!

Engeland trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

De EK 2020 training sweater van Engeland heeft dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt van het nationale elftal en is overwegend blauw. De navy blauwe versie van het pak wordt met name door de staf gedragen. Qua template heeft de trui alle kenmerken van het nieuwe Vapor template van Nike. Een kenmerk van dit template is de diagonale band op het midden van de mouwen. Op de training top van de ''Three Lions'' bestaat deze band uit drie witte, drie rode en twee blauwe strepen. Een ander kenmerk van het template is dat het logo van Nike niet meer op de rechterborst staat. De swoosh is namelijk verplaatst naar beide mouwen. Deze staat net boven de diagonale strepen. Op de training top van het Engelse voetbalelftal is deze swoosh blauw met een rode uitlijning. Dit zijn ook de kleuren van het logo van de Engelse voetbalbond, de FA, op de linkerborst. De ster boven het geborduurde logo is blauw en verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Qua functionaliteiten heeft de top dezelfde kenmerken als alle trainingstruien van Nike. Zo is de top uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de sweater van Engeland nog getailleerder valt. De achterkant van de trui is bovendien wat langer. Zowel de training top als de broek bestaan uit een combinatie van polyester en elastaan. Deze combinatie zorgt voor een elastisch materiaal, welke perfect om het lichaam valt. 

Het Engeland EK 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook de trainingsbroek bevat de kenmerken van het nieuwe template. Ter hoogte van de zakken van de Engeland trainingsbroek bevindt zich een diagonaal vlak met daarin dunne strepen. Daaronder zijn de diagonale strepen verwerkt, die ook op de trainingstrui staan. Op de rechterpijp van de broek staat boven deze strepen het FA loog en de andere pijp is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook de trainingsbroek bevat weer de gebruikelijke functionele details. De bovenkant van de broek bevat een tailleband en de onderkant van de pijpen van het Engeland trainingspak bevatten enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek een toelopende of tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Het pak is natuurlijk ook weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, waardoor het een ideaal trainingspak is om in te sporten of trainen, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Engeland trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander-Arnold, Pickford, Alli en nog meer spelers en check ook het nieuwe Engeland trainingsjack.  

Engeland Euro 2020 trainingspak bestellen

Het nieuwe Engeland EK 2020 trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingstrui is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek in volwassen en kindermaten. Er is ook een trainingspak met jack beschikbaar. Dit trainingspak is als geheel beschikbaar en heeft een prijs van € 99,95 voor kinderen en € 119,95 voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de volgende maten: 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Bestel je Engeland trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

of deze webshop! 

Engeland trainingspak 2020-2021

Engeland trainingstrui EK 2021