27 maart 2016

Engeland trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Engeland trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de FA en Nike. Dit trainingsshirt wordt door het nationale elftal van Engeland gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op Euro 2016 en tijdens de trainingen ter voorbereiding op de kwalificatie-en oefenwedstrijden voor het WK van 2018 in Rusland. Het nieuwe trainingsshirt wordt dus alleen gedragen tijdens de trainingen van The Lions. Voor de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden wordt het zogenaamde pre match top gebruikt. Daarover straks meer. We bespreken eerst het design van het nieuwe trainingsshirt van het nationale elftal.

Rood Engeland trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Engeland trainingsshirt voor Euro 2016 is evenals het nieuwe uitshirt van het land overwegend rood. Verder bevat het trainingsshirt blauwe accenten, welke terug komen in de ronde hals en in een strip over de mouwen en schouders. Dit is hetzelfde template als Nike eerder gebruikte voor de trainingsshirts van teams als Barcelona en Paris Saint Germain voor het seizoen 2015-2016. Op de borst staan de logo's van Nike en de FA. Nike verzorgt sinds 2012 de voetbalshirts, tenues en trainingskleding voor de FA en de vertegenwoordigende teams. Opvallend is dat boven het logo van de FA geen ster staat ter ere van het gewonnen WK van 1966. Deze staat namelijk wel op de voetbalshirts van het land. Hoofdsponsor Vauxhall versiert het midden van het nieuwe trainingsshirt van Engeland. Vauxhall is al sinds 2011 hoofdsponsor van de Engelse voetbalbond. De gehele trainingslijn van Engeland is uitgerust met het Nike Dri Fit systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het nationale elftal optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts die vanaf nu gedragen worden door sterren als Vardy, Welbeck, Kane, Sterling, Sturridge en Smalling schitteren de komende twee seizoen. Voor de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden hebben de FA en Nike een pre match top gelanceerd. Check dit speciale shirt hier.

Engeland trainingsshirt kopen

Het nieuwste Engeland trainingsshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Wil je andere producten kopen of de prijzen van de Engeland shirts en trainingskleding vergelijken? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Engeland voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van alle sterspelers. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Engeland pak in deze officiële Engeland shop!

of in deze Engeland fanshop

of de grootste Engeland NIKE SHOP!


Engeland -trainingsshirt -2016-2017

Engeland -training -shirt -2016-2017