21 maart 2016

Engeland pre match top 2016-2017

Het nieuwe warming-up shirt van Engeland voor Euro 2016 is vandaag bekend gemaakt door de Engelse Football Association en Nike, welke sinds 2012 kledingsponsor is van het nationale elftal van het land en de andere vertegenwoordigende elftallen. Dit pre match top wordt door de spelers van het nationale elftal van Engeland gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 en WK kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2018. Dit is puur en alleen het inloopshirt. In dit shirt wordt dus niet getraind door de Engelsen. Hiervoor heeft de voetbalbond in samenwerking met Nike andere shirts gelanceerd. Het warming-up shirt van de Lions bevat natuurlijk wel de Britse driekleur, waardoor het een perfect alternatief is voor de voetbalshirts. We bespreken het design hieronder.

Engeland Euro 2016 inloopshirt

Het Engeland pre match top voor Euro 2016 wordt gekenmerkt door de flitsende witte, rode en blauwe strepen die zowel aan de rechterkant als aan de linkerkant van het shirt in elkaar overlopen. Ook de mouwen van het pre match top bevatten dit design van flitsende rood/wit/blauwe strepen. Verder loopt er een blauwe strip over de schouders en mouwen en staat op de achterkant van dit shirt de naam het land: ENGLAND. Dit staat er subtieler dan op voorgaande warming-up shirt van de Engelsen het geval was. Het trainingsshirt is uitgerust met een ronde hals in het wit. De linker borst bevat het logo van de FA en de andere borst bevat de swoosh van Nike in het blauw. Vauxhall is de sponsor van de Engelse voetbalbond en staat met het logo op het midden van het shirt. Vauxhall is sinds 2011 verbonden aan de voetbalbond. Check hieronder de foto's van het nieuwe inloopshirt, welke gedragen wordt door sterren als sturridge, Rooney, Sterling, Vardy en andere sterren tijdens het EK in Frankrijk en de periode 2016-2017. De trainingskleding van Engeland is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester.

Engeland pre match top 2016-2017 kopen

Het nieuwe pre match top van Engeland voor 2016-2017 kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de shops hieronder. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 55,- en voor kinderen € 45,-. Hiermee is het shirt iets duurder geworden. Check ook andere Engeland producten hiernaast of hieronder, zoals de voetbalshirts, retro shirts en t-shirts. En vergelijk bovendien de prijzen van deze shirts. Directe levering gegarandeerd

Koop het nieuwe Engeland warming-up shirt in deze officiële Engeland shop!

 

Engeland -inloopshirt -2016-2017

Achterkant -engeland -pre -match -top -2016-2017