31 maart 2016

Engeland trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van het nationale elftal van Engeland voor Euro 2016 is deze week ook officieel gelanceerd door de Engelse voetbalbond en Nike. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal van Engeland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Nike is sinds 2012 kledingsponsor van de FA en de vertegenwoordigende elftallen en heeft dit jaar twee verschillende trainingspakken gelanceerd in zowel de replica als de authentic versie. Uiteraard bespreken we beide nieuwe trainingspakken van The Lions.

Rode Engeland Drill top trainingspak 2016-2017

Het eerste Engeland trainingspak voor Euro 2016 bestaat uit een zogenaamd drill top of trainingssweater en een trainingsbroek. De drill top is overwegend rood en bevat op de authentic versie paarse mouwen. De replica versie van deze drill top is goedkoper en bevat wel rode mouwen met een blauwe strip. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge kraag met een rits. Op de borst staan de logo's van Nike en de FA. Opvallend aan het logo van de FA op de linker borst is dat deze niet de ster bevat ter ere van het winnen van het WK van 1966. Hoofdsponsor Vauxhall staat op het midden van de training sweater en is sinds 2011 hoofdsponsor van de Engelse voetbalbond. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een blauwe strip. Bovendien staan op deze broek de logo's van de voetbalbond en Nike. Kenmerkend aan deze strike trainingsbroek is dat deze strak om de benen valt en aan de onderkant een rits bevat zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Dit pak is zowel in de replica als in de authentic versie beschikbaar en zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Engeland trainingspak 2016-2017

Het andere Engeland trainingspak 2016-2017 bestaat uit een bordeaux trainingsjack en een blauwe strip over de mouwen en schouders. Ook op de borst van dit trainingsjack staan de logo's van Nike en de FA. Boven het logo van de Engelse voetbalbond staat het logo van Vauxhall. Daarnaast is het trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het nieuwe pak van Engeland wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met de helder blauwe strip aan de zijkanten. Bovendien bevat de broek de logo's van Nike en de voetbalbond. Deze trainingsbroek heeft een wat lossere fit dan de hierboven besproken broek. Check hieronder de foto's van de nieuwe pakken van Engeland, welke voor 100% uitgerust zijn met polyester en uitgerust zijn met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  De nieuwste Engeland trainingspakken worden gedragen door sterren als Rooney, Vardy, Sturridge, Sterling, Barkley, Drinkwater en nog meer sterren.

Engeland Euro 2016 trainingspak kopen

Het nieuwste  trainingspak voor 2016-2017 kan je direct kopen. De prijs van het zip trainingspak in de authentic versie is € 210,- en € 130,- in de replica versie. Voor kinderen heeft dit pak ongeveer een prijs van € 110, De authentic versie van het andere trainingspak is € 225,- en in de replica versie € 120,-. Voor kinderen is dit trainingspak € 99,95. Wil je andere Engeland producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare t-shirts, voetbalshirts, retro shirts, trainingsshirt of andere Eneland merchandising in het overzicht hiernaast. Vergelijk bovendien de prijzen van de producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending. Of laat je Engeland shirt voorzien van de officiële bedrukking!

Koop het nieuwe Engeland pak in deze officiële Engeland shop!

of in deze Engeland fanshop


of scoor het grootste assortiment Engeland shirts in de NIKE SHOP!

Engeland -drill -top -2016-2017

Engeland -trainingsbroek -2016-2017

Engeland -pak -2016-2017