21 april 2016

Energiedirect nieuwe shirtsponsor PSV vanaf 2016-2017

PSV heeft een nieuwe shirtsponsor! Energiedirect wordt voor de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van de Eindhovenaren. Vanaf het seizoen 2016-2017 zal de Eindhovense club met Energiedirect op het shirt spelen. Met het contract zou een bedrag van € 6 tot 7 miljoen per jaar gemoeid zijn. Hiermee volgt Energiedirect Philips op als nieuwe hoofdsponsor. Vorig seizoen namen de club en Philips al het besluit om na het seizoen 2015-2016 uit elkaar te gaan. Philips was vanaf 1982 al hoofdsponsor van PSV. Dit is vanaf 2016-2017 niet meer het geval. Vanaf dan zal het vlaggenschip, evenals Jong PSV met Energiedirect op het shirt staan. Vorig seizoen ging de club ook al met een nieuwe kledingsponsor in zee. Umbro verving begin dit seizoen Nike als nieuwe kledingsponsor. Lees hieronder de reacties van PSV en de nieuwe hoofdsponsor.

Reacties PSV en Energiedirect

Algemeen directeur van PSV reageert natuurlijk verheugd met de deal:  “Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden, die past bij onze visie op ondernemen. Wij zijn van oorsprong een club die onderscheidend probeert te werken in een prestatiegerichte omgeving. We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is één van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken. De visie van energiedirect.nl sluit daar uitstekend bij aan. Energiedirect.nl is een bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken. PSV heeft dezelfde inborst en dadendrang. Vanaf het eerste moment waren wij onder de indruk van energiedirect.nl. De manier waarop zij zich aan ons hebben gepresenteerd is zeer professioneel. Net als PSV staat energiedirect.nl voor resultaatgerichte professionaliteit. Dat raakvlak spreekt ons erg aan. Deze overeenkomst is dan ook de basis voor een partnership waarin presteren voorop staat. Samen gaan we vooruit.”

Ook Mark van der Zon, commercieel directeur bij het energielabel, reageert opgetogen met de samenwerking: '' PSV is een prachtige club met een rijke historie en een vaste waarde in de top van de Eredivisie. PSV is bovenal een ondernemende, innovatieve club met de ambitie om te groeien op een slimme en effectieve manier, net als energiedirect.nl. Energiedirect.nl maakt complexe zaken in de energiemarkt eenvoudig voor consumenten. Online, met een eenvoudig aanbod, een scherpe prijs en duidelijke taal. Door samen te werken met PSV kunnen we onze naamsbekendheid vergroten en heel Nederland kennis laten maken met de unieke, directe mentaliteit van energiedirect.nl. We zijn er trots op dat we deze mogelijkheid met het hoofdsponsorschap krijgen.''

PSV voetbalshirt met Energiedirect kopen

Tot zover de reacties van beide partijen. Wij zijn vooral benieuwd naar het nieuwe PSV voetbalshirt van Umbro met Energiedirect als shirtsponsor. Check hieronder een impressie van hoe het huidige shirt met Energiedirect eruit ziet.  Verwacht wordt dat dit shirt medio juni/juli officieel wordt gelanceerd door PSV en de club. Als afscheid van Philips lanceerden PSV en Umbro een aantal weken geleden een speciaal heritage voetbalshirt. Het nieuwe PSV shirt voor 2016-2017 met Energiedirect als sponsor zal exclusief in de clubshop van PSV te koop zijn. Check hiernaast of hieronder de huidige PSV voetbalshirts en trainingskleding. Directe levering gegarandeerd!

PSV-energiedirect -voetbalshirt

Bron: PSV.nl