Ecuador voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe Ecuador voetbalshirts voor de periode 2019-2020 zijn vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Marathon me de leus: ''17 Jugadores en la cancha. 17 millones alentando.'' In deze nieuwe tenues speelt het nationale elftal de Copa America 2019 wedstrijden en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Tijdens de Copa America, het kampioenschap van Zuid Amerika in Brazilië, neemt Ecuador het in poule C op tegen Uruguay, Japan en Chili. Check zowel de details van het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt.

Ecuador thuisshirt 2019-20

Het nieuwe Ecuador thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend geel en bevat met name op de borst een speciale graphic print. Deze print bevat zigzagbanen, welke verdeeld zijn in dunne gradient strepen. Boven dit vlak bevindt zich een navy blauw vlak, waarin ook subtiele diagonale strepen zijn verwerkt. Het tenue is verder uitgerust met een klasieke polo kraag in het navy blauw en een V-hals in het blauw/rood. Deze kleuren komen ook weer terug in e bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder overwegend geel. Op de borst van het shirt prijken de logo's van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor Marathon en de voetbalbond, de Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF). Marathon is ook kledingsponsor van het nationale elftal van Peru en Bolivia. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleurencombinatie.

Ecuador uitshirt 2019-2020

Het design van het Ecuador uitshirt is wat meer basic. Dit shirt is navy blauw met een zwart logo van de FEF op de linkerborst. De zwarte accenten komen ook weer terug in de toelopende V-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van het shirt is uitgerust met lijnen in de kleuren van de vlag van het land. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ecuador tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Antonio & Enner Valencia, Cifuentes, Montero, Mena, Ibarra, Noboa en nog meer spelers.

Ecuador voetbalshirt kopen

De nieuwe Ecuador voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf medio juni bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 80,-. In deze shop vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land. Directe levering!

Bestel je Ecuador voetbalshirt direct in deze SHOP!