6 oktober 2015

Ecuador voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Ecuador voetbalshirts voor de periode 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Marathon en de voetbalbond van Ecuador. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt het nationale elftal van Ecuador de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Ecuador strijdt in de poule met andere Zuid Amerikaanse landen om vier tickets naar het WK van 2018 in Rusland. De eerste wedstrijd dat Ecuador in het nieuwe shirt zal spelen is in de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Argentinië op 8 oktober 2015. Dan over naar het design van het nieuwe Ecuador thuisshirt en uitshirt.

Ecuador thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Ecuador thuisshirt 2016-2017 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de verticale strepen in twee tinten geel over het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant drie banen, twee in het blauw en één in het rood. Verder is het shirt uitgerust met een kleine v-hals, welke een subtiele blauwe lijn bevat. De achterkant van de kraag bevat een blauwe en rode lijn. De blauwe kleur, afkomstig uit de vlag van het land, komt bovendien terug in een opening aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Marathon en de andere borst bevat het logo van de Ecudoraanse voetbalbond FEF (Federación Ecuatoriana de Fútbol). Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciaal detial. Hierin staat namelijk de tekst: ''En el centro del mundo. En los ojos de todos.' Dit verwijst naar de geografische ligging van het land en betekent: ''In het centrum van de wereld. In het oog van iedereen.'' Het nieuwe Ecuador thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met rode details en rode kousen. Op beide items staan uitingen van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor en de voetbalbond.

Ecuador uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Ecuador uitshirt 2016-2017 heeft ook een flitsend design. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door het design van verticale blauwe banen over het voetbalshirt. De mouwen zijn geheel navy blauw en worden afgesloten met een gele band. De gele kleur komt bovendien terug in de v-hals en in een band aan de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt dezelfde details het thuisshirt. Aan de binnenkant van de kraag staat dezelfde tekst als in het thuisshirt en de logo's van Marathon en de club staan op de borst. Het nieuwe uittenue van Ecuador wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met gele details en witte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2016-2017, waarin sterren als Valencia, Paredes, Montero en Noboa de komende jaren schitteren.

Ecuador voetbalshirt kopen

De nieuwe Ecuador voetbalshirts 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online Ecuador shop van Subside Sports. Check daar ook andere Ecuador items zoals t-shirts, retro shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Ecuador -thuisshirt -2016-2017

Ecuador -uitshirt -2016-2017