9 maart 2019

Duitsland vrouwen elftal voetbalshirt 2019-2021

Het nieuwe thuisshirt van het vrouwenvoetbalelftal van Duitsland is vandaag door adidas en de Duitse voetbalbond officieel gelanceerd. Dit betreft het shirt waarin ''Die Nationalelf'' de wedstrijden speelt tijdens het WK van 2019 in Frankrijk. Tijdens het wereldkampioenschap neemt het keurkorps van trainster Martina Voss het in de poulefase op tegen China, Spanje en Zuid Afrika. Het shirt wordt ook nog gedragen in de periode na het WK in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het shirt. Het Duitse sportmerk is namelijk al sinds de jaren '50 official supplier van de DFB. In de jaren '80 stelde de voetbalbond pas het eerste vrouwenelftal samen

Nu al fan van dit shirt? Bestel het exclusief in deze SHOP! of in deze winkel! 

WK 2019 voetbalshirt Duits vrouwenelftal

Het nieuwe voetbalshirt van het dameselftal van Duitsland heeft een bekend design. Het voetbalshirt heeft namelijk veel weg van het voetbalshirt van de mannen van het nationale elftal. Aan dit shirt is een moderne interpretatie gegeven. Het shirt van de heren van Duitsland was geïnspireerd door het shirt waarin het WK van 1990 gewonnen werd. Het nieuwe voetbalshirt van de dames gaat door op dit thema en herstelt ook de kleuren van de band over de borst in ere. Het shirt van 1990 bevatte de zogenaamde bliksemschicht banen over de borst. Deze staan symbool voor de vleugels van de adelaar uit het DFB logo en deze banen zijn middels een zogenaamd glitch effect op de borst aangebracht. Deze banen bevatten verschillende tinten zwart, rood en geel. Verder is het voetbalshirt geheel wit en wordt het gekenmerkt door de horizontale banen in het zilver. Daarnaast bevat het dames voetbalshirt een ronde hals en zijn de adidas trademark strepen in het zwart op de schouders van het voetbalshirt aangebracht. Ook het adidas performance logo op de rechter borst is zwart. De linker borst is uitgerust met het logo van de Deutscher Fussballbund. Boven dit logo staan twee sterren en deze sterren verwijzen naar de door het vrouwenelftal gewonnen WK's van 2003 en 2007. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Marozsan, Popp, Goessling, Mittag, Laudehr, Däbritz, Schult en nog meer speelsters. Check ook het nieuwe uitshirt van het vrouwenelftal van Die Mannschaft! 

Voetbalshirt vrouwenelftal Duitsland kopen

Het nieuwe voetbalshirt van het Duits vrouwenvoetbalelftal kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen en dit shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 70,-. In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook fan t-shirts om de dames van Duitsland mee aan te moedigen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het dames voetbalshirt van Duitsland exclusief in deze SHOP! 

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)