9 maart 2019

Duits vrouwenelftal uitshirt 2019-2021

Ook het nieuwe uitshirt van het vrouwenelftal is vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas. Het shirt werd namelijk tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt voor het WK van 2019 gereleased. In het nieuwe uitshirt spelen de vrouwen van Duitsland de uitwedstrijden tijdens het WK in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021 op vreemde bodem. Tijdens het WK is ''Die Nationalelf'' gekoppeld aan China , Spanje en Zuid Afrika in poule B. Check hieronder alles details van het nieuwe uitshirt!

Rood uitshirt Duitse vrouwenelftal 2019-2021

Het uitshirt van het vrouwenelftal van Duitsland heeft een standaard template. Het shirt is namelijk geïnspireerd door het template dat adidas ook al gebruikte voor de 3e shirts van clubs als Real Madrid, Juventus, Manchester United en Bayern München dit seizoen. Het voetbalshirt van het dameselftal van Duitsland bevat namelijk flitsende, verticale strepen, die bestaan uit hexagon achtige vormen. Deze strepen bevinden zich kriskras op het shirt van de vrouwen. Verder is het tenue geheel bordeaux rood met zwarte strepen. Daarnaast is het tenue uitgerust met de zogenaamde EQT collar van adidas. Deze V-hals is wit. De drie strepen van adi prijken aan de zijkanten van het tenue en zijn ook wit. Op de borst van het voetbalshirt staan de logo's van de DFB en het Duitse sportmerk. Adidas is al sinds de jaren '50 official supplier van de Duitse voetbalbond en is dus ook verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de vrouwen van Duitsland. Pas in de jaren '80 werd er door de voetbalbond een vrouwenelftal samengesteld. Niet zonder succes overigens, het elftal werd al twee keer wereldkampioen, namelijk in 2003 en 2007. Hier verwijzen de twee sterren boven het DFB logo ook naar. In 2016 wonnen de dames ook nog de Olympische Spelen. De bedrukking van de namen en nummers van de speelsters van Duitsland heeft dezelfde stijl en font als op de voetbalshirts van de mannen. Het uittenue van het vrouwenvoetbalelftal wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met witte adidas stripes en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt van het Duitse dameselftal, dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Däbritz, Laudehr, Mittag, Goessling, Popp, Marozsán en andere speelsters.

Voetbalshirt Duitse dameselftal kopen

Het bordeaux rode uitshirt van Duitsland kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 80,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze webshops kun je het Duitsland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of check je ook goedkope t-shirts en hoodies. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het dames voetbalshirt van Duitsland exclusief in deze SHOP! 

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)