16 november 2019

Duitsland trainingsjack Euro 2020

Tijdens het afspelen van het Duitse volkslied (Das Lied der Deutschen) tijdens het EK van 2020 dragen de spelers van het Duitse voetbalelftal een nieuw trainingsjack. Dit jack werd deze week tegelijkertijd met het nieuwe Euro 2020 voetbalshirt gelanceerd. Dit trainingsjack wordt door Die Mannschaft alleen gedragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de interlands in de periode 2020-2021. Adidas heeft twee verschillende jacks uitgebracht.

Licht grijs en donker grijs Duitsland trainingsjack 2020-2021

Het ene jack wordt met name gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere Duitsland trainingsjack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide jacks zijn gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template. Dit komt tot uiting in verschillende details van het trainingsjack van het Duitse elftal. Een kenmerk van dit nieuwe adidas template is dat de bekende trademark strepen niet meer op de schouders en mouwen staan, maar verplaatst zijn naar de onderkant van de mouwen. Bovendien bevatten de strepen aan beide kanten een andere kleur. De rechtermouw bevat namelijk zilveren stripes en de ander mouw bevat roze adidas strepen. Een ander kenmerk van het template is het extra vlakje aan de bovenkant van de hals. Hierin kan de rits verstopt worden. Verder is er weinig spannends aan de nieuwe Duitsland trainingsjacks voor Euro 2020. Op de borst staan de logo's van adidas en de DFB. Deze logo's zijn wit. Ook de sterren, die verwijzen naar de vier gewonnen WK's (1954, 1994, 1990 en 2014) zijn wit. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en is de achterkant van het jack iets langer, voor een optimale bescherming. Het jack is in een licht grijze en donkergrijze versie gelanceerd. Het lichtgrijze Duitsland trainingsjack wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het donkergrijze jacks in de aanloop naar de uitwedstrijden.

Het nieuwe Duitsland trainingsjack kan perfect gecombineerd worden met de zwarte trainingsbroek van het Duitsland trainingspak voor 2020-2021. Ook deze broek bevat zilveren en roze strepen aan de zijkanten. De nieuwe trainingskleding van Die Mannschaft is uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe jacks die vanaf nu gedragen worden door Reus, Kroos, Havertz, Sané, Draxler en andere sterspelers.

Duitsland trainingsjack 2020-2021 kopen

Het Duitsland trainingsjack voor het EK van 2020 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in beide kleuren. Voor volwassenen is het trainingsjack € 79,95 en voor kinderen heeft het trainingsjack een prijs van € 69,95. Check ook nog meer andere beschikbare adidas producten van die Mannschaft in de onderstaande shop. Directe levering!

Bestel je Duitsland trainingsjack in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Duitsland trainingsjack Euro 2020