8 oktober 2019

Duitsland thuisshirt 2020-2021uitgelekt

Het design van het nieuwe Duitsland voetbalshirt voor Euro 2020 is vandaag uitgelekt! Als dit ook echt het nieuwe tenue van ''Die Mannschaft'' wordt, dan speelt het keurkorps van trainer Joachim Löw in dit tenue de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en dat niet alleen. In dit tenue werkt het Duitse voetbalelftal ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden af ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Adidas is al sinds de jaren '50 kledingsponsor van Die Mannschaft en is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Duitsland. Dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2026.

Duitsland Euro 2020 voetbalshirt

Het nieuwe Duitsland EK 2020 voetbalshirt lijkt een vrij modern design te krijgen. Het tenue is zoals altijd overwegend wit met verschillende zwarte accenten. Het tenue wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale, zwarte pinstripes over het shirt. Deze strepen hebben een penseelstreek effect, waardoor het lijkt alsof de banen hand geschilderd aangebracht zijn. De drie strepen van adidas staan dit jaar aan de zijkanten van het tenue in het zwart en ook de ronde hals van het tenue is zwart. De biesjes aan de onderkant van de mouwen hebben ook een special design. Deze bevatten namelijk drie banen in de kleuren van de Duitse vlag. Deze banen zijn namelijk zwart/rood/goud. De gele tint van de Duitse vlag is dus ingewisseld voor goud en dit verwijst weer naar de prijzenkast van ''Die Mannschaft.'' Duitsland werd vier keer wereldkampioen (1954, 1974, 1990 en 2014) en won drie keer het EK (1972, 1980 en 1996). Het logo van de Duitse voetbalbond DFB (Deutscher Fußball-Bund) prijkt op de linkerborst, inclusief vier sterren. De andere borst bevat het adidas logo in het zwart. Het nieuwe Duitsland tenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen zijn naar verluid wit met dezelfde dunne pinstripes als op het thuisshirt. Alle nieuwe tenues van adi zijn vanaf komend jaar uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie. Wat dit inhoudt, weten we zodra de shirts worden gelanceerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het Duitsland tenue voor Euro 2020 er mogelijk uit gaat zien. Of dit daadwerkelijk het tenue wordt, weten we pas medio november. Dan wordt het tenue van Die Mannschaft officieel gelanceerd en zien we spelers als Kroos, Gnabry, Sané, Reus, Werner, Kimmich en andere sterren in dit nieuwe tenue. Dan hebben we meer nieuws!

Duitsland voetbalshirt EK 2020 bestellen

Het nieuwe Duitsland voetbalshirt voor 2020-2021 kun je pas vanaf medio november bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Duitsland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Duitsland voetbalshirt in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking of goedkope t-shirts)

of een retro shirt van Die Mannschaft in deze SHOP! 

Duitsland Euro 2020 voetbalshirt