Duitsland thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Duitsland EK 2020 voetbalshirt is vandaag door adidas en de Duitse voetbalbond bekend gemaakt! In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Joachim Löw de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en dat niet alleen. In dit tenue werkt het Duitse voetbalelftal ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden af ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar, dus ook de Nations League wedstrijden. Adidas is al sinds de jaren '50 kledingsponsor van Die Mannschaft en is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Duitsland. Dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2026.

Wil je direct het Duitsland Euro 2020 voetbalshirt bestellen? Dit kan exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) of de officiële adidas SHOP

Duitsland Euro 2020 voetbalshirt

Het nieuwe Duitsland tenue voor 2020-2021 verbindt kunst met voetbal. Het nieuwe tenue is namelijk geïnspireerd door de overeenkomsten tussen beide werelden. Het nieuwe Duitsland tenue is dan ook ontworpen door verschillende designers van adidas. Deze designers zijn begonnen met het maken van ouderwetse tekeningen. Het shirt zou namelijk geheel in het teken moeten staan van de emotie van de spelers en fans van Die Mannschaft. Het nieuwe tenue bevat dan ook een all-over graphic print.  Het tenue is zoals altijd overwegend wit met verschillende zwarte accenten. Het tenue wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale, zwarte pinstripes over de body het voetbalshirt. De strepen loops deels door over de rug. Deze strepen hebben een penseelstreek effect, waardoor het lijkt alsof de banen hand geschilderd aangebracht zijn. Deze strepen geven het tenue direct een street look.

De drie strepen van adidas staan dit jaar aan de zijkanten van het tenue in het zwart en ook de ronde hals van het tenue is zwart. De biesjes aan de onderkant van de mouwen hebben ook een special design. Deze bevatten namelijk drie banen in de kleuren van de Duitse vlag. Deze banen zijn namelijk zwart/rood/goud. De gele tint van de Duitse vlag is dus ingewisseld voor goud en dit verwijst weer naar de prijzenkast van ''Die Mannschaft.'' Duitsland werd vier keer wereldkampioen (1954, 1974, 1990 en 2014) en won drie keer het EK (1972, 1980 en 1996). De Duitse driekleur is daarnaast verdeeld in dunne flitsende strepen. Deze dynamische strepen staan weer symbool voor de diverse achtergrond van de Duitse selectie en de fans, maar ook voor de saamhorigheid binnen het land. 

Het logo van de Duitse voetbalbond DFB (Deutscher Fußball-Bund) prijkt op de linkerborst, inclusief vier sterren. Deze vier sterren staan ook op de achterkant van het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo in het zwart. Het nieuwe Duitsland tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band met daarin zilveren adidas strepen. Op de voetbalkousen staan ook het logo van adidas en de initialen van de DFB.  Alle nieuwe tenues van adi zijn vanaf komend jaar uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie. Dit is de opvolger van de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Duitsland thuisshirt voor 2020-2021, waarin we vanaf nu sterren als Kroos, Gnabry, Sané, Reus, Werner, Kimmich en andere sterspelers zien of check het nieuwe Duitsland uitshirt 2021-2022

Duitsland voetbalshirt EK 2020 bestellen

Het nieuwe Duitsland voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Duitsland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Duitsland voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of de officiële adidas SHOP

Duitsland Euro 2020 voetbalshirt

Duitsland EK 2020 voetbalshirt