Duitsland uitshirt 2021-2022

De Duitse voetbalbond en adidas hebben vandaag het nieuwe Duitsland EK 2021 uitshirt officieel gelanceerd. In dit uitshirt speelt het Duitse voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens Euro 2021, maar ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Tijdens het EK neemt ''Die Mannschaft'' het in poule F op tegen Portugal, Frankrijk en Hongarije. Adidas is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds de jaren '50 al kledingsponsor van Die Mannschaft en presenteerde er al het Duitsland EK 2020 thuisshirt

Zwart Duitsland voetbalshirt en tenue 2021-2022

Het Duitsland uitshirt 2021-2022 heeft de zogenaamde ''stealth look.'' Het voetbalshirt heeft daardoor ook een echte lifestyle look! Het Duitsland uitshirt 2021-2022 is geheel zwart en dat geldt ook voor alle logo's op het nieuwe uittenue van ''Die Mannschaft.'' Het logo van adidas en de Deutscher Fußball-Bund (DFB) zijn op de borst zijn namelijk ook zwart, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de vier sterren boven het logo van de bond. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. Deze sterren staan ook weer in de nek op de achterkant van het nieuwe tenue. De drie strepen van adidas staan dit jaar alleen op de schouders en zijn ook zwart. Het nieuwe Duitsland uittenue bevat ook details in de kleuren van de Duitse vlag. De onderkant van de mouwen bevatten drie dunne banen in het zwart/rood/goud & zowel aan de binnenkant van de hals als de achterkant van het shirt prijkt de Duitse vlag. Verder heeft het Duitsland uitshirt alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Dit betekent dat het tenue is uitgerust met de zogenaamde EQT V-hals. Deze hals is geïnspireerd door de kraag van de adidas voetbalshirts van begin jaren '90 en betreft een combinatie van een opstaande kraag en v-hals. 

Het Duitsland uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje. Ook de logo's van de DFB en adidas op het voetbalbroekje zijn zwart. De zijkanten van het broekje zijn uitgerust met zwarte adidas strepen. Dit design is ook doorgetrokken naar de kousen. Ook deze zijn zwart met aan de bovenkant de drie trademark strepen en op het midden de initialen van de voetbalbond: DFB. 

De nieuwe Duitsland voetbalshirts zijn door adidas ook weer voorzien van de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide technologieën zijn in de stof van het tenue verwerkt en verkoelen het tenue met lucht en absorberen vocht en zweet. De authentic voetbalshirts zijn bovendien lichter en hebben een ronding aan de onderkant.   Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het shirt er mogelijk uit gaat zien en vanaf komende maand wordt gedragen door spelers als Kroos, Sané, Gnabry, Reus, Hummels, Werner, Kimmich en andere sterspelers.

Duitsland uitshirt bestellen

Het Duitsland uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en is € 129,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95.  In de onderstaande shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Duitsland voetbalshirt in Duitsland fanshop!(inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Duitsland uitshirt 2021-2022

Duitsland uitshirt 2021-2022

Zwart Duitsland voetbalshirt 2021-2022