16 november 2019

Duitsland trainingspak Euro 2020

Het nieuwe trainingspak van Die Mannschaft is officieel gelanceerd door de Duitse voetbalbond en adidas. Het nieuwe trainingspak kun je ook nog direct bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak wordt door het Duitse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en bovendien in de voorbereiding op de andere interlands gedurende de periode 2020-2021. Het nieuwe pak is, evenals de andere EK 2020 trainingspakken van adidas, gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template.

Wil je direct shinen in dit Duitsland pak? Bestel het in de officiële adidas SHOP of in deze SHOP! 

Grijze Duitsland trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Duitsland adidas trainingspak voor 2020-2021 bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De trainingstrui bevat alle kenmerken van het nieuwe Condivo template. Jaarlijks voert adidas een aantal subtiele veranderingen door in dit template. Dit keer heeft men bij het Duitse sportmerk de drie adidas strepen verplaatst en keert de semi-hoge hals terug in de training tops. De drie strepen van adidas staan niet meer op de schouders van de training sweater, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw van de Duitsland trainingstrui zijn deze wit en op de andere mouw zijn deze roze. Verder is de training sweater van het Duitse voetbalelftal grijs. Er zijn overigens twee verschillende versies van de training top, één in het lichtgrijs en de ander in het donkergrijs. De training top van Die Mannschaft is bovendien uitgerust met een hoge hals met een rits. De bovenkant van de hals bevat nog een extra flapje om de rits te bedekken. Ook de duimgaten zijn weer verwerkt aan de onderkant van de mouwen. Dit zorgt ervoor dat de training sweater strak om het lichaam valt. Een ander kenmerk van de trainingstrui is dat de achterkant wat langer is. Dit zorgt voor wat extra bedekking. Op de borst staan natuurlijk de logo's van adidas en de DFB.

De Duitsland trainingsbroek voor 2020-2021 is geheel zwart met ter hoogte van het midden de drie strepen van adidas in het zilver en roze. Verder heeft de trainingsbroek van adidas dezelfde kenmerken als we gewend zijn van het Duitse sportmerk. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit van de broek kan worden aangepast. De onderkant van de trainingsbroek van Duitsland bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder heeft de trainingsbroek de iconische tapered fit. Dit betekent dat de adidas trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Adidas heeft de nieuwe pakken bovendien uitgerust met een nieuwe technologie. Dit wordt de AeroReady technologie genoemd en is de opvolger van de Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak van Die Mannschaft, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kroos, Sané, Gnabry, Werner, Havertz, Brandt, Kimmich, Rüdiger en nog meer sterspelers. Check ook het Duitsland EK 2020 voetbalshirt! 

Duitsland trainingspak 2020-2021 kopen

Het grijze Duitsland trainingspak voor Euro 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De top en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De trainingstrui heeft een prijs van € 75,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. De trainingsbroek is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. De pakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Duitsland trainingspak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Duitsland trainingspak 2020-2021

Duitsland trainingspak EK 2020