Duitsland presentatiepak Euro 2020

De spelers van het Duitse voetbalelftal dragen in de voorbereiding op Euro 2020 een nieuw presentatiepak. Dit trainingspak is namelijk onderdeel van de nieuwe EK collectie van Die Mannschaft, dat vorige week door adidas werd gepresenteerd. Het presentatiepak is het trainingspak dat door de spelers van Duitsland gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden. In dit pak wordt door de selectie niet getraind. Hiervoor heeft adidas een andere Duitsland trainingspak gelanceerd.

Duitsland presentatiejack en presentatiebroek 2020-2021

Ook komende jaargang bestaat het presentatiepak van het elftal van Joachim Löw weer uit een presentatiejack en een trainingsbroek. Deze is in twee verschillende kleuren uitgebracht, namelijk in het grijs en in het donkergrijs en lichtgrijs. Wij bespreken het pak aan de hand van de donkergrijze versie. De nieuwe adidas EK 2020 trainingspakken zijn allemaal gebaseerd op het nieuwe Condivo 20 template. Het Duitse sportmerk brengt ieder jaar subtiele veranderingen aan in dit template. De grootste verandering dit jaar is de verplaatsing van de drie adidas strepen naar de onderkant van de mouwen. De trademark stripes staan dus niet meer op de schouders en mouwen. Daarnaast hebben deze strepen op beide mouwen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn deze zilver en op de andere mouw zijn deze lichtroze. Verder is er weinig spannends aan de nieuwe presentatiepakken van Die Mannschaft. De logo's van adidas, dat al sinds de jaren '50 de tenues van het Duitse elftal verzorgt, en de DFB staan in het wit op de borst. De drie sterren boven het logo verwijzen naar de vier gewonnen WK's (1954, 1974, 1990 en 2014). De presentatiejacks zijn daarnaast uitgerust met een hoge hals en de zijkanten van het jack bevatte twee zakken aan de zijkanten.

Beide Duitsland presentatiepakken worden compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. De trainingsbroeken van het presentatiepak hebben een iets wat wijdere pasvorm. De broek bevat aan de zijkanten ook weer wat kortere adidas strepen in dezelfde kleuren als op het trainingsjack. Ook de presentatiebroek is uitgerust met twee zakken en hier bevinden zich ook de logo's van de DFB en adi. De nieuwe trainingspakken zijn dit jaar verder uitgerust met een nieuw systeem. Dit betreft de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de twee kleurstellingen van het nieuwe Duitsland presentatiepak of check het Duitsland Euro 2020 trainingsjack.

Duitsland presentatiepak 2020-2021 kopen

Het nieuwe Duitsland trainingspak kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het jack en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het Duitsland trainingsjack heeft een prijs van € 69,95 voor kinderen en € 79,95 voor volwassenen. De trainingsbroek is € 49,95 voor KIDS en € 54,95 voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Duitsland trainingspak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Duitsland presentatiepak 2020-2021

Duitsland presentatiepak 2020-2021