Ook Duitsland draagt simpele, maar stijlvolle trainingsjacks tijdens het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden. Vandaag zijn namelijk de nieuwe Duitsland anthem jacks officieel gelanceerd. Deze jacks worden niet alleen gedragen tijdens het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden, maar ook tijdens het betreden van het veld voor de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2016-2017. Die Mannschaft is tijdens de kwalificatie voor het WK ingedeeld in een poule met Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. De DFB en de kledingsponsor, die al meer dan vijftig jaar onlosmakelijk verbonden is aan het land, hebben twee verschillende jacks gelanceerd. Het zwarte jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 en het groen/grijze jack ter voorbereiding op de uitwedstrijden.

Zwart Duitsland Euro 2016 anthem trainingsjack

Het zwarte Duitsland anthem trainingsjack voor het EK van 2016 heeft een vrij simpel design. Dit jack is geheel zwart met een klassieke baseball kraag. Verder bevat het jack een aantal opvallende details. Zo is het jack niet uitgerust met de drie strepen van Adidas en staat het logo van de kledingsponsor niet op de rechter borst, maar op de linker mouw. De voorkant van het jack bevat ter hoogte van de linker borst alleen het logo van de Deutscher Fussballbund (DFB). Boven het logo van de bond staan vier sterren, welke refereren aan de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en de recentelijke winst van 2014. Uiteraard mogen de details van de vlag en het land niet ontbreken. Zowel de binnenkant van de kraag als de buitenkant van de kraag is uitgerust met een witte strip met daaronder drie lijnen in de kleuren van de Duitse vlag: zwart/rood/geel.In de witte strip staat de tekst: ''Designed & Engineered in Deutschland.'' Op de achterkant van de jacks staat bovendien de naam van het land: DEUTSCHLAND. Verder bevat de zijkant van het trainingsjack van de Duitsers twee zakken met een rits.

Groen Duitsland anthem trainingsjack EK 2016

Het andere anthem jack van Duitsland bevat andere kleuren. Deze kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van het nieuwe uitshirt van Die Mannschaft voor Euro 2016. De romp van dit trainingsjack is overwegend leger groen en verder is ook dit jack uitgerust met zwarte mouwen. De binnenvoering van de jas heeft overigens een iets fellere groene kleur. De logo's van de DFB en Adidas staan op dezelfde plek als op het zwarte jack en ook dit anthem trainingsjack bevat dezelfde details als op het zwarte jack zoals de strip aan de binnenkant en de buitenkant van de kraag en de naam van het land op de achterkant. Check hieronder de foto's van de officiële trainingsjacks van onze Oosterburen, die tijdens het EK van 2016 en de kwalificatiereeks van 2016-2017 gedragen worden door sterren als Özil, Müller, Kroos, Reus, Hummels, Podolski, Götze en nog meer andere sterren. Beide jacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adizero of Climacool technologie voor een optimale prestatie! Check ook het nieuwe Duitsland thuisshirt en uitshirt voor het EK van 2016.

Duitsland trainingsjack 2016-2017 kopen

De nieuwe Duitsland trainingsjacks voor Euro 2016 kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen. De prijs van de jacks varieert van € 70,- tot € 80,- en zijn beschikbaar in onderstaande shops. Check daar ook andere merchandising van het land, zoals nieuwe trainingsshirts, pre match tops, trainingspakken en presentiepakken of check het overzicht van producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending.

Laat bovendien je Duitsland shirt bedrukken met de officiële bedrukking van één van de sterren van het land of een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwe Duitsland trainingsjack hier of

in de officiële shop van Die Mannschaft


Zwart -Duitsland -anthem -trainingsjack -2016-2017

Groen -Duitsland -anthem -jack -2016-2017