14 maart 2019

Denemarken vrouwen voetbalshirts 2019-2020

Inmiddels hebben de Deense voetbalbond en kledingsponsor Hummel de nieuwe voetbalshirts voor het vrouwenteam van Denemarken ook officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt het Deense vrouwenvoetbalelftal de wedstrijden gedurende de periode 2019-2021. In de play-offs voor het WK van 2019 werd het Deense vrouwenelftal uitgeschakeld door de Oranje Leeuwinnen. Hierdoor plaatste het zich niet voor het wereldkampioenschap in Frankrijk. In deze nieuwe shirts spelen de vrouwen van Denemarken dus alleen de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Deense vrouwen.

Denemarken vrouwen thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van de Deense voetbalvrouwen is natuurlijk geheel rood en bevat een all-over print. Dit betreft een print van v-banen, welke waarschijnlijk geïnspireerd is door de trademark tekens van kledingsponsor Hummel. De v-banen over de body van het shirt hebben een gradient design. De trademark tekens van Hummel prijken overigens op de schouders van het voetbalshirt en zijn wit. Hetzelfde geldt voor een vlak aan de onderkant van de mouwen. Verder is het tenue van het Deense vrouwenelftal uitgerust met een ronde hals met kleine v-opening. De hals bevat een subtiele witte lijn. De binnenkant van de hals bevat een speciale tekst: FOR DANMARK – SHARE THE GAME. Op de borst van het tenue van de Deense vrouwen staan de logo's van de Deense voetbalbond, de DBU, en kledingsponsor Hummel. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met witte chevrons. De kousen zijn ook een combinatie van rood en wit.

Denemarken vrouwen uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van het Deense vrouwenelftal is geheel wit en bevat ook dezelfde v-print over de bod van het shirt. Twee van deze banen bevatten dunne, rode stippen en deze verwijzen natuurlijk naar de kleur van het thuisshirt. De rode tint komt ook weer terug in de hals van het shirt, een vlak aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van Hummel en de club op de borst. Ook het uitshirt bevat dezelfde leus als het thuisshirt aan de binnenkant van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. Hummel en de DBU lanceerden ook een nieuw keepersshirt. Ook dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt, maar is turquoise met witte details. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Denemarken tenues, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Nadia Nadim, Pernille Harder, Sanne Troelsgaard, Stina Lykke Petersen, Theresa Nielsen en andere speelsters.

Denemarken vrouwen voetbalshirt bestellen

De nieuwe Denemarken tenues kun je per direct bestellen in de onderstaande shop. Beide shirts hebben een prijs van € 67,- voor volwassen en € 60,- voor kinderen. De shirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In deze winkel kun je de Denemarken tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Check daar ook andere Denemarken producten! Directe levering!

Bestel je Denemarken voetbalshirt altijd in deze winkel!