15 mei 2018

Denemarken uitshirt 2018-2019

Net als het nieuwe thuisshirt van Denemarken is deze week ook het nieuwe uitshirt van Deense club gelanceerd. De Deense voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel uitgebracht. Het nieuwe uitshirt gaan we deze zomer ook zien. Denemarken heeft zich namelijk weten te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Tijdens dit WK is het Scandinavische land ingedeeld in poule C. Hierin nemen zij het op tegen Frankrijk, Peru en Australië. Ook gaan we het nieuwe shirt zijn tijdens de oefen- en kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2020. De UEFA heeft aankomend seizoen ook een nieuw landentoernooi gelanceerd. Tijdens dit toernooi zijn ook tickets te verdienen voor het Europees Kampioenschap. Denemarken neemt het in de UEFA Nations league op tegen Ierland en Wales. Kan je niet wachten op het design van het nieuwe uitshirt van Denemarken? Lees hieronder snel verder!

Denemarken uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Denemarken voor het WK van 2018 is ontworpen door het Deense sportmerk Hummel. Hummel is sinds 2016 de trotse sponsor van Denemarken en heeft dit jaar gekozen voor een klassiek design. Het thema van het shirt is ‘’ SHARE THE DREAM.’’ De gehele selectie van Denemarken droomt namelijk van het winnen van het WK. Nog nooit won Denemarken het WK. De beste prestatie van het land dateert van 1998. Toen haalde het Scandinavische land de kwartfinale. Het nieuwe uitshirt van Denemarken is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van het land. De basis van het uitshirt is echter wit met rode details. Het meest opvallende detail zijn de chevrons op de schouders van het shirt. Deze chevrons horen bij het merk Hummel. De all-over print komt ook terug op het uitshirt van de club. Want wanneer je goed kijkt zie je en grafische print over het shirt heen lopen in de vorm van een kruis. De kraag van het nieuwe uitshirt van Denemarken is een V-hals. Deze wordt versierd met een stijlvolle en subtiele blauwe rand. In de kraag staat geschreven ‘’FOR DANMARK” en ‘’ SHARE FOOTBALL.’’ Op de rechterkant van het shirt staat het logo van Hummel deze is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Deense voetbalbond. Denemarken moest in de kwalificatie voor het WK in Rusland Polen voor zich dulden. Echter plaatste het land zich wel voor de play-offs. In deze play-off wedstrijden werd Ierland ruim verslagen. Grote man van de Deense selectie tijdens de wedstrijden tegen Ierland was Christian Eriksen. De ex-Ajacied maakte een hattrick in de uitwedstrijd.

Het nieuwe uittenue van Denemarken wordt gecompleteerd door een rode broek en witte voetbalkousen. Op de voetbalbroek komen de chevrons, die ook op de schouders van het shirt staan, ook weer terug. Deze zijn wit van kleur. Het nieuwe uitshirt van Denemarken zien we voor het eerst op 2 juni. Dan speelt Denemarken namelijk een oefenwedstrijd in en tegen Zweden. Dit is voor de Denen één van de laatste momenten om zich te kunnen testen voor het eindtoernooi.

Denemarken voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Denemarken is vanaf medio juni te koop in deze WEBSHOP. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete Deense voetballer. Ben je opzoek naar een goedkoper fan T-shirt van Denemarken? Dan bent u in deze webshop ook aan het goede adres. Op zoek naar andere producten van Denemarken? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!