5 november 2015

Denemarken trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken trainingsshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Deense voetbalbond DBU. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt van het land. In het nieuwe trainingsshirt werken de spelers van het nationale elftal van Denemarken de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit betreft dus zowel de eventuele wedstrijden tijdens Euro 2016 als de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatiereeks is het land dat onder leiding staat van bondscoach Morten Olsen ingedeeld in een poule met Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan. Het nieuwe trainingsshirt van het land is geheel in stijl van de vlag van het land.

Rode Denemarken trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken trainingsshirt 2016-2017 is uiteraard geheel rood en is gebaseerd op het Condivo template van kledingsponsor Adidas. Dit betekent dat het shirt een v-hals bevat. Deze v-hals bevat bovendien een zwarte omranding. De zwarte kleur komt ook terug in het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst. Ook de Adidas strepen zijn zwart. Het is voor het eerst dat deze drie strepen niet over de schouders en mouwen lopen, maar op de zijkanten van het shirt te vinden zijn. Dit is ook bij het nieuwe Denemarken thuisshirt voor 2016-2017 het geval. Adidas is sinds 2004 kledingsponsor van het nationale elftal van Denemaken. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de Danish Boldspil-Union (DBU), welke haar oorsprong vindt in 1889. Het trainingstenue van Denemarken kan gecompleteerd worden door een rood trainingsbroekje met zwarte details. Uiteraard is het nieuwe trainingstenue van het land uitgerust met de Climacool of Adizero technologie van het merk, welke zorgt voor ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling. Hierdoor kunnen sterren als Eriksen, Kjaer, Jörgensen, Fischer, Bendtner en nog meer Deense sterren optimaal presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Denemarken trainingsshirt.

Denemarken trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Denemarken trainingsshirt 2016-2017 kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 43,- en voor kinderen ongeveer € 40,-. Check ook andere beschikbare Denemarken producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending. Of laat je Denemarken shirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Denemarken -trainingsshirts -2016-2017