17 november 2015

Denemarken trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Denemarken trainingspak voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Deense voetbalbond DBU en Adidas. In dit trainingspak werken sterren als Eriksen, Fischer, Agger en Bendtner de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende de periode 2016-2017. Denemarken draagt het pak dus in ieder geval in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatie is Denemarken ingedeeld in poule E met Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan. Het nieuwe trainingspak van Denemarken heeft een opvallende combinatie. Het bestaat namelijk uit een trainingssweater en een strakke trainingsbroek. Beide items uiteraard geheel in stijl van de kleuren van Denemarken.

Rood Denemarken trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Denemarken trainingspak voor 2016-2017 bevat een rode trainingssweater. Deze sweater bevat een hoge hals in het zwart. Wat verder opvalt aan de sweater zijn de trademark strepen van Adidas. Deze strepen staan op de zijkanten van de sweater. De mouwen hebben ook een apart design. Deze lopen tot driekwart in het rood en worden afgesloten door een subtiele zwarte lijn. Vanuit de onderkant loopt een zwarte mouw naar de hand toe. Dit gedeelte is uitgerust met openingen, waardoor je je vingers kunt doen en dient dus als een handschoen. Dit is een nieuw detail in de trainingspakken van Adidas. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat op de rechter borst in het zwart. Adidas is sinds 2004 kledingsponsor van het nationale elftal. De andere borst bevat het embleem van de Danish Boldspil-Union (DBU). Het nieuwe trainingspak van het Scandinavische land wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. De trainingsbroek van het pak bevat ook nog zilveren details. De zijkanten zijn namelijk uitgerust met drie zilveren strepen van Adidas. Ook het logo van het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach is zilver. Ook het logo van de DBU is vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Een kenmerk van de broek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant is uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Check hieronder de foto's van de nieuwe pakken van Denemarken, welke gedragen gaan wordne door sterren als Eriksen, Bendtner, Fischer, Agger en Boilesen. Eerder werd al het nieuwe Denemarken thuisshirt 2016-2017 en Denemarken uitshirt 2016-2017 officieel gelanceerd. Alle nieuwe trainingskleding en tenues van het land zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas voor een optimale prestatie. De technologie zorgt namelijk voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. 

Denemarken trainingspak 2016-2017 kopen

Het Denemarken trainingspak 2016-2017 is alleen voor volwassenen beschikbaar en is vrij prijzig. Het pak is in twee losse delen te koop. De prijs van de Denemarken trainingssweater is € 74,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 50,-. De totale prijs voor het trainingspak is dus € 124,95. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het overzicht met andere beschikbare en ook goedkopere Denemarken producten in het overzicht hiernaast. Of laat je Denemarken shirt voorzien van de officiële bedrukking.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Denemarken -trainingspak -2016-2017

Denemarken -trainingsbroek -2016-2017