20 juli 2016

Denemarken Olympische Spelen 2016 voetbalshirt

De Deense voetbalbond en de nieuwe kledingsponsor Hummel hebben het nieuwe Denemarken shirt voor de Olympische Spelen van 2016 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van Denemarken de wedstrijden tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro gedurende 2016-2017. Het nationale elftal van Denemarken onder de 23 is ingedeeld in poule A met gastland Brazilië, Irak en Zuid Afrika. De nummer één en twee van deze poule stoten door naar de kwartfinale. Hummel is vanaf deze zomer de kledingsponsor van de nationale voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen van het land en heeft Adidas vervangen. Eerder was het merk van 1979 tot 2004 al kledingsponsor van het land. We bespreken hieronder het design van het nieuwe Olympische Spelen voetbalshirt van Denemarken.

Denemarken Olympische Spelen 2016 shirt en tenue

Het design van het nieuwe Olympische Spelen voetbalshirt van Denemarken voor 2016 is geïnspireerd door de Deense vlag. Het shirt is namelijk geheel rood en wordt gekenmerkt door de witte baan over de linkerkant van het voetbalshirt. Ook de mouwen zijn uitgerust met een witte baan. Verder bevat het shirt een ronde hals, welke iets hoger is. Het logo van kledingsponsor Hummel versiert de rechter borst en het speciale Olympische Spelen logo van de Deense voetbalbond DBU (Dansk Boldspil Union) staat op de linker borst. Wat het meest opvalt aan het nieuwe tenue van Denemarken is dat deze niet de bekende ''chevrons'' of trademark tekens van het merk Hummel over de schouders en mouwen bevat. Reden hiervan is dat dit niet door de organisatie van de Olympische Spelen is toegestaan. Het nieuwe Denemarken tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Denemarken Olympische Spelen 2016 voetbalshirts. Dit is niet het shirt waarin het land de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016 zal spelen. Hiervoor wordt binnenkort een geheel nieuw shirt gelanceerd. Daarover later dus meer.

Denemarken voetbalshirt kopen

Het nieuwste Denemarken Olympische Spelen shirt kan je vanaf nu voor zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- De prijs van het Denemarken shirt voor KIDS is € 65,-. Laat bovendien je Denemarken voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van het land. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het shirt indeze officiële Denemarken STORE! 

of in deze DENEMARKEN SHOP 

Denemaken -olympische -spelen -shirt -2016-2017