6 juni 2017

Denemarken limited edition 1992 voetbalshirt 2017-2018

Hummel en de Deense voetbalbond hebben een nieuw voetbalshirt gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Denemarken de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2018 gedurende komende jaargang. Denemarken strijdt met Polen, Montenegro, Roemenië, Armenië en Kazachstan in poule E om een ticket naar het WK in Rusland. Het nieuwe shirt heeft als thema het EK van 1992. Het is deze zomer namelijk 25 jaar geleden dat het land het EK van 1992 in Zweden won. Het nieuwe shirt heeft dan ook hetzelfde design en wordt voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen de tegenstander van de finale van 1992, Duitsland, op 6 juni 2017. Check hieronder alle details van het nieuwe Denemarken shirt van 2017-2018.

Direct het nieuwe shirt van Denemarken kopen? Check het exclusief in deze SHOP!

Denemarken shirt en tenue 1992-2017

Zoals altijd is het voetbalshirt van Denemarken geheel rood en bevat het dit jaar een brede y-hals met een gevouwen kraag. Verder wordt het nieuwe tenue van Denemarken gekenmerkt door het witte vlak over de schouders. Dit vlak bevat de rode chevrons van Hummel. Deze driehoeken stonden ook op het tenue van Denemarken in 1992. Hummel was in de periode 1979 tot 2004 ook kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende teams en is dit ook weer sinds 2016. In de tussenliggende periode vervulde adidas deze functie. De rechter borst van het nieuwe shirt is uitgerust met het logo van Hummel en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond Dank Boldspil Union (DBU). Verder bevatten de mouwen aan de onderkant een witte bies. De rechter mouw is uitgerust met een speciaal label ter ere van het winnen van het Europees kampioenschap in 1992. Verder is aan de achterkant van de kraag nog een afbeelding van de EK beker verwerkt en bevat de binnenkant van de kraag de tekst: ''En del af noget storre.'' Dit betekent ''Een deel van iets groters.'' Daarnaast staat aan de binnenkant van de kraag de tekst: ''SHARE LEGENDS – SHARE FOOTBALL.'' Het nieuwe tenue van Denemarken wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte chevrons en op de broekjes staan ook de logo's van de club en Hummel. De kousen zijn ook rood met witte details.

In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu sterren als Kjaer, Jörgensen, Eriksen, Schöne, Dolberg, Agger en nog meer sterspelers.

Denemarken voetbalshirt kopen

Het nieuwe Denemarken voetbalshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande SHOP. De prijs van het shirt is € 66,95. Dit betreft wel een limited edition van het shirt. In de shop kan je het nieuwe shirt van Denemarken laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Denemarken producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Koop het nieuwe Denemarken shirt in deze SHOP!