5 november 2015

Denemarken anthem trainingsjack 2016-2017

Het nationale elftal van Denemarken zal in 2016-2017 het veld betreden met een geheel nieuw trainingsjack. De DBU en Adidas hebben namelijk een nieuw anthem jack gelanceerd, welke de Denen zullen dragen tijdens het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de wedstrijden deze periode. Het nieuwe trainingsjack wordt door Denemarken voor het eerst gedragen in de play-off wedstrijd tegen Zweden. Het land die deze wedstrijd wint, neemt deel aan Euro 2016. Denemarken draagt dit jack bovendien tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatiereeks is Denemarken ingedeeld in poule E met Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan. De nieuwe jacks van het land hebben een stijlvol design.

Rode Denemarken trainingsjack 2016-2017

Het nieuwe Denemarken anthem trainingsjack is geheel rood en bevat een stijlvolle baseball kraag, welke een iets donkerdere tint is dan de romp van het jack. Deze donkerdere tint komt ook terug in een brede band aan de onderkant van het jack en aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het Adidas performance logo in het wit. Het Duitse sportmerk is sinds 2004 kledingsponsor van het nationale elftal. De andere borst bevat het logo van de Deense voetbalbond Danisch Boldspil-Union (DBU), welke in 1889 het daglicht zag. Opvallend is dat het jack geen drie strepen van Adidas bevat. Deze strepen zien we zowel op het trainingsshirt als op het thuisshirt voor 2016-2017 terug komen aan de zijkanten. Wel bevat het jack een speciaal detail aan de binnenkant en achterkant van de kraag. Hier staat namelijk de tekst: ''En Del af Noget Større". De betekenis hiervan is ''Een deel van iets groters.''. Bovendien staat boven deze tekst de vlag van het land, die onder leiding staat van Morten Olsen. De jacks van Denemarken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adizero technologie voor een perfecte prestatie. De nieuwe jacks maken deel uit van de 2016-2017 Adidas collectie van het land. Hiertoe behoren ook het nieuwe trainingsshirt en voetbalshirt, dat gebaseerd is op het voetbalshirt van de periode 1986-1988. Check hieronder de foto's van de nieuwe jackets, die gedragen worden door sterren als Eriksen, Fischer, Boilesen, Bendtner, Kjaer, Jörgensen en andere Deensen sterren.

Denemarken trainingsjack 2016-2017 kopen

Het nieuwe Denemarken trainingsjack 2016-2017 kan je voor volwassenen en KIDS kopen in de online Adidas Denemarken shop. De prijs van de jacks is ongeveer € 80,- voor volwassenen en € 70 voor kinderen. Check daar ook andere beschikbare Denemarken producten of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending. Het Nederlandse fashionmerk COPA lanceerde eerder een retro trainingsjack dat gebaseerd is op de jacks van de jaren'70.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Denemarken -anthem -trainingsjack -2016-2017

Denemarken -anthem -jack -2016-2017