13 mei 2016

Crystal Palace voetbalshirts 2016-2017

Crystal Palace heeft het nieuwe Crystal Palace thuis- en uitshirt voor het seizoen 2016-2017 gelanceerd. De Crystal Palace voetbalshirts werden gisteren tijdens het uitreiken van de club awards gelanceerd. In de voetbalshirts van Macron zal Crystal Palace schitteren tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en ook misschien Europa League thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017. Crystal Palace neemt het namelijk dit seizoen in de FA Cup finale nog op tegen Manchester United. Bij winst spelen zij komend seizoen Europa League wedstrijden. Thuisbasis van Crystal Palace is Selhurst Park. Het thuisshirt beeldt een traditioneel design uit, terwijl het uitshirt verwijst naar kleuren uit het verleden.

Crystal Palace thuisshirt 2016-2017

Het Crystal Palace thuisshirt 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede blauwe verticale baan op het midden van het shirt. Daarnaast kent het shirt twee dunne rode verticale banen. Ook de schouders en de mouwen zijn rood van kleur. Verder kent het shirt een blauwe ronde hals. Het logo van Crystal Palace komt terug op de linkerborst, terwijl een geel Macron logo is gepositioneerd op de rechterborst. Het logo van hoofdsponsor Mansion op het midden van het shirt complementeert het voetbalshirt. Het thuistenue kent bovendien een blauw short en blauwe kousen. Beide kledingstukken kennen ook rode details.

Crystal Palace uitshirt 2016-2017

Het uitshirt van Crystal Palace voor aankomend seizoen is overwegend geel van kleur. Het shirt haalt inspiratie uit de bekede Sash voetbalshirt uit het verleden, toen geel werd geassocieerd met 'The Eagles' gelukkigste kleursverandering in jaren, voor het eerst toegepast in 1971. Het bevat tevens rode en blauwe details. Over de voorkant van het shirt lopen 2 diagonale banen. De banen bestaan uit de kleuren rood en blauw, de kleuren van het thuisshirt. Ook de hals en de uiteinden van de mouwen bevatten deze kleuren. Het logo van Palace komt terug op de linkerborst, terwijl een blauw Macron logo gedrukt is op de rechterborst. Het logo van hoofdsponsor Masion komt terug op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue kent verder een geel short en gele kousen. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Adebayor, Cabaye en Zaha. Benieuwd naar de foto's van beide voetbalshirts? Check het hieronder en geef natuurlijk jouw mening!

Crystal Palace voetbalshirts kopen 

De Crystal Palace voetbalshirts kan je vanaf medio nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95. In deze shops kan je het shirt van Crystal Palace ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het nieuwste shirt in de  de online voetbalshop van Subside Sports

of in deze STORE!

Crystal Palace Thuisshirt 2016-2017

Crystal Palace Uitshirt 2016-2017