De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Crystal Palace zijn vandaag officieel gelanceerd door Macron en de club uit Londen. In deze voetbalshirts speelt Crystal Palace de wedstrijden in de Premier League gedurende het seizoen 2015-2016. Thuishaven van de club is Selhurst Park. Het Crystal Palace thuisshirt bevat traditioneel de rode en blauwe kleuren en is dit seizoen vorzien van brede verticale rode en blauwe banen over het shirt. Verder is het shirt voorzien van een ronde hals, welke ook voor de helft rood is en voor de helft blauw. De linker mouw is blauw en de andere mouw is rood. Beide mouwen bevatten gele details aan de onderkant. De achterkant van de onderkant van het nieuwe thuisshirt van de Glaziers of Eagles bevat ook een horizontale gele baan. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Italiaanse sportmerk en teamkledingsponsor Macron en de andere borst bevat het logo van Crystal Palace. Het logo van Macron komt ook terug op de mouwen. Op de achterkant van het shirt staat de naam van de club. Het nieuwe thuistenue van Crystal Palace wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroekje met zowel aan de onderkant als aan de zijkanten een rode strip. Bovendien zijn de logo's van Macron en Crystal Palace op de shorts. De kousen zijn overwegend blauw met aan de bovenkant een rode band.

Crystal Palace uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt van de Premier League club is overwegend wit en bevat een rode verticale en blauwe baan over het midden van het shirt. Verder bevat het uitshirt van Crystal Palace een ronde hals, welke voor de helft rood en voor de helft blauw is. De onderkant van het shirt wordt afgesloten door een blauwe band, welke ook terug komt aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron en Crystal Palace staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van de Londense club wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een rode en blauwe band. Check hieronder de foto's van de Crystal Palace voetbalshirts 2015-2016.

Crystal Palace voetbalshirts kopen

De Crystal Palace voetbalshirts kan je kopen in de online voetbalshop van Unisportstore, evenals andere voetbalshirts van Premier League clubs. Scoor jouw Crystal Palace thuisshirt inclusief officiële Premier League bedrukking in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier..., deel hieronder je mening en meng je in de discussie!

Crystal Palace Voetbalshirts 2015-2016