Colorado Rapids uitshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub Colorado Rapids heeft in samenwerking met adidas het nieuwe Colorado Rapids uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Colorado Rapids de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2021 en 2022. Colorado Rapids draagt dit tenue dus twee seizoenen achter elkaar. Adidas is verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe Colorado Rapids uittenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Colorado Rapids uit shirt en tenue 2021-2022

Ieder MLS voetbalshirt heeft een titel en het Colorado Rapids uittenue is door de club omgedoopt tot het ''Class 5 Kit.'' Het tenue staat dan ook geheel in het teken van de staat Colorado. Het Colorado uitshirt 2021-2022 is namelijk mintgroen en bevat een all-over print van dunne, golvende lijnen. Deze lijnen representeren de topografische kaarten van de zes hoogste bergen in de staat: Grays Peak, Torreys Peak, Pikes Peak, Mt. Bierstadt, Mt. Evans en Quandray Park. Verder bevat het tenue ook andere groene accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn groen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn groen. Boven het Colorado Rapids logo prijkt een ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2010. Daarnaast is het tenue uitgerust met speciale accenten. De onderkant van het voetbalshirt bevat een tag met daarin de tekst: ''C96.'' Dit verwijst naar het debuutseizoen van de club in de Major League Soccer (tevens het eerste seizoen van de competitie) en het feit dat de club trots is om de hele staat te vertegenwoordigen. Op de mouwen prijkt de officiële MLS badge en ook deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: mintgroen/groen. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club: ONE CLUB. Verder is het tenue voorzien van een moderne polokraag.

Het Colorado Rapids uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten mintgroene adidas strepen en natuurlijk staan ook de logo's van de club en adidas op het broekje. De kousen zijn ook mintgroen met aan de bovenkant groene adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe Colorado Rapids uittenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bassett, Rubio, Price, Vines, Abubakar, Benezet, Acosta en nog meer spelers of check het Colorado Rapids thuisshirt, waarin de club van Robin Fraser in 2021 de thuiswedstrijden speelt. 

Colorado Rapids voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colorado Rapids uitshirt 2021-2022 kun je helaas alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. De prijs van het tenue is € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops vind je wel andere Major League Soccer tenues in deze shops!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

 

Colorado Rapids uitshirt 2021-2022

Colorado Rapids uitshirt 2021-2022