Colorado Rapids thuisshirt 2020-2021

Colorado Rapids en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020 en 2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Denver de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Dick's Sporting Goods Park gedurende het seizoen 2020 en 2021. De club eindigde vorig seizoen op een negende plek in de Eastern Conference. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de aankleding van de club. Het Duitse sportmerk is namelijk van alle Major League Soccer clubs kledingsponsor.

Colorado Rapids thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Colorado Rapids voetbalshirt heeft zoals alle tenues een naam en wordt het ''Nine Six'' tenue genoemd. Dit is een verwijzing naar het jaar 1996, het jaar waarin de Major League Soccer werd opgericht. Colorado Rapids is één van de clubs die er vanaf het eerste jaar bij was. Om die reden bevatten de tenues in de binnenkant negen zilveren sterren. Dit verwijst naar de negen clubs die in 1996 begonnen met de MLS. 

Het nieuwe Colorado Rapids voetbalshirt heeft hetzelfde template als alle andere vandaag gelanceerde Major League Soccer tenues. Dit template komt met name terug in de hals van het tenue en de drie strepen van adidas. Het template is geïnspireerd door het design van de adidas tenues van mid-jaren '90. Het Colorado Rapids tenue bevat dan ook een adidas EQT V-hals en de drie strepen van adidas staan ook op het tenue van de in 1995 opgerichte club alleen op de rechterschouder. De adidas trademark strepen staan bovendien verticaal op het tenue en dus niet horizontaal, zoals we eigenlijk gewend zijn. Deze strepen zijn op het tenue van Colorado Rapids lichtblauw. Verder is het tenue bordeaux rood en wordt het gekenmerkt door de all-over print van dunne, diagonale banen in twee tinten bordeaux rood. Een ander kenmerk van het template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo in het lichtblauw en de linkerborst het logo van de club. De ster boven het logo verwijst naar de gewonnen MLS Cup van 2010. Transamerica is sinds 2014-2015 de hoofdsponsor van de club en prijkt op het midden van de tenues. De onderkant van het Rapids tenue bevat nog een uniek detail. Hier prijkt namelijk de vlag van de staat Colorado. In de nek van het tenue is door adidas de C van de clubnaam aangebracht. Verder bevatten de mouwen van het nieuwe tenue de officiële MLS badges. Dit betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie en deze is weer geheel in stijl van de kleuren van het tenue.

Het Colorado Rapids thuistenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Adidas heeft de nieuwe Colorado Rapids tenues uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde ventilatie en vochtafvoer. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Acosta, Smith, Wilson, Serna, Price, Sjoberg en nog meer spelers. Check ook het Colorado Rapids uitshirt.

Colorado Rapids voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Colorado Rapids voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is EU 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Bovendien vind je andere Major League Soccer tenues in deze shops!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Colorado Rapids tenue 2020-2021