9 februari 2018

Colorado Rapids thuisshirt 2018-2019

De Amerikaanse voetbalclub Colorado Rapids heeft het nieuwe thuisshirt gelanceerd voor 2018 en 2019. Het nieuwe thuisshirt is door de Duitse kledingsponsor adidas ontworpen. Het is geen verrassing dat adidas dit shirt ontworpen heeft. Adidas is namelijk kledingsponsor van alle teams in de Major League Soccer en is verantwoordelijk voor het design van alle shirts van alle clubs in de competitie. Het shirt wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden van de club in het Dick’s Sporting Goods Park, dat plaats biedt aan ruim 18.000 supporters. Het nieuwe thuisshirt van de Colorado Rapids wordt de komende twee jaar gedragen tijdens de wedstrijden in de MLS, in dit nieuwe shirt gaat de club uit Denver komend seizoen de tweede landstitel in de geschiedenis van de club proberen te veroveren. Adidas en de Colorado Rapids lanceren dit jaar geen nieuw uitshirt. De uitwedstrijden in de competitie worden gespeeld in het uittenue van vorig seizoen.

Colorado Rapids thuis shirt en tenue 2018-2019

Dit jaar wordt het nieuwe thuisshirt van de club gekenmerkt door de traditionele clubkleuren van de Colorado Rapids. De bordeaux rode kleur gecombineerd met de lichtblauwe accenten van het shirt zien er volgens ons gaaf uit! De welbekende adidas strepen zijn ook op dit shirt aanwezig. Deze 3 strepen staan in het lichtblauw op de zijkant van het shirt. Waar de mouwen van het vorige thuisshirt nog wit van kleur waren, zijn dit jaar ook de mouwen in de bordeaux rode kleur. Op de bies aan de onderkant van de mouw zit een lichtblauwe rand. In de ronde hals van het shirt is een stijlvol blauw randje te vinden. Op de binnenkant van de kraag staat de tekst: ''COLORADO FOR LIFE.'' Op de linkerkant van het shirt staat het adidas logo in het wit. Aan de rechterkant is het clublogo van de Colorado Rapids te vinden. Deze is natuurlijk ook in de traditionele clubkleuren, bordeaux rood eb blauw, op het shirt gezet. Boven het logo van de club staat een witte ster. Deze ster vertegenwoordigt het landskampioenschap van de club. In 2010 mocht de club uit Denver de MLS cup omhoog houden door in de verlenging met 2-1 te winnen van FC Dallas. Op de mouw is het logo van de Major League Soccer te vinden. Ook dit logo is in de kleurencombinatie bordeaux rood/blauw geplaatst. In 2015 is de club uit Denver een overeenkomst aangegaan met shirtsponsor Transamerica. Ook dit jaar staat de naam van de trotse sponsor weer op de buik van het shirt. Aan de linker onderkant van het shirt staat de vlag van de staat Colorado. Het tenue van de Colorado Rapids wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje,  de adidas strepen staan in het bordeaux rood op de broek. En onder de broek zijn bordeaux rode sokken te zien. Zoals bij alle shirts van adidas is ook het thuisshirt van de Colorado Rapids weer uitgerust met de adidas Climalite Technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren van de club optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Major League Soccer. Zoals hierboven al aangegeven speelt de club uit Denver ook komend seizoen in het uitshirt van 2017. Voor meer informatie over het uitshirt van de club, check Colorado Rapids uitshirt 2017-2018

Colorado Rapids voetbalshirt kopen

Het nieuwe Colorado Rapids thuisshirt voor 2018-2019 is op dit moment alleen te koop in de clubshop. Vanaf begin maart 2018 kunnen volwassenen het nieuwe thuisshirt van de club kopen in de onderstaande shop. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en het shirt kan ook worden bedrukt met de naam en het nummer van de sterspelers van Colorado Rapids, of met je eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP