15 februari 2017

Colorado Rapids uitshirt 2017-2018

Het was een paar dagen stil in Major League Soccer land. Vandaag is er echter weer een nieuw MLS shirt voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe Colorado Rapids uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Amerikaanse club en kledingsponsor adidas. In het nieuwe shirt speelt Colorado Rapids de MLS uitwedstrijden gedurende 2017 en 2018. Zoals van alle teams in de Amerikaanse competitie is adidas ook kledingsponsor van Colorado Rapids. Voor elke club in de competitie heeft de shirt een nieuw shirt gelanceerd met unieke details. Check hieronder alle informatie over het kleurige shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Dick's Sporting Goods Park in Denver, Colorado.

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Colorado -rapids -shirt -2017

Colorado Rapids uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Colorado Rapids uitshirt van 2017 en 2018 is deels in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse club. De body van het shirt is geel en verder is het nieuwe trikot van de Amerikaanse club uitgerust met blauwe accenten. De mouwen zijn blauw en ook de klassieke henley collar van het shirt heeft deze kleur. Daarnaast zijn de drie adidas stripes over de schouders blauw. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo van Colorado Rapids prijkt een ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup (het kampioenschap) in 2010. Hoofdsponsor TRANSAMERICA versiert het midden van het shirt. Zoals alle shirts van MLS clubs bevat het shirt van Colorado Rapids unieke details. Zo is aan de linker onderkant van het shirt in het groot een rode C afgebeeld, verwijzend naar de staat Colorado. De bies aan de onderkant van de rechter mouw bevat de cijfers ''5280'' naar het aantal feet dat de stad Denver boven zeespiegel ligt. Ook de achterkant van het nieuwe tenue van Colorado Rapids bevat een speciaal detail. Net onder de kraag is de vlag van Colorado afgebeeld. Verder bevat de henley collar van het shirt nog een rood knoopje, welke verwijst naar één van de clubkleuren van de club. Het nieuwe tenue van Colorado Rapids wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Ook de logo's van de club en adi staan op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Colorado -rapids -shirt -2017-2018-adidas

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Colorado Rapids uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bij Colorado Rapids schitteren sterren als Howard, Doyle, Badji, Azira, Powers en Gashi!

Colorado -rapids -tenue -2017

Colorado Rapids voetbalshirt kopen

Het nieuwe Colorado Rapids shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Colorado -rapids -adidas -shirt -2017