10 maart 2016

Colorado Rapids thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Colorado Rapids thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Amerikaanse voetbalclub. In dit voetbalshirt speelt Colorado Rapids de thuiswedstrijden in het Dick's Sporting Goods Park gedurende 2016-2017. Adidas is van alle Major League Soccer teams kledingsponsor, zo ook van de Colorado Rapids. De club speelt voor het eerst in het nieuwe shirt in de thuiswedstrijd tegen LA Galaxy op 12 maart 2016. We bespreken het design hieronder.

Het thuisshirt van Colorado Rapids voor 2016-2017 heeft een opvallend design. De romp van het voetbalshirt is geheel bordeaux rood en het shirt bevat een v-hals. Verder bevat het voetbalshirt dunne bordeaux rode horizontale banen over het shirt. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2010. Hoofdsponsor van de in 1996 opgerichte club is Transamerica. De mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend wit en worden afgesloten met een licht blauwe en bordeaux rode bies, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van Colorado Rapids. Ook de MLS badge op de mouwen is geheel in stijl van de clubkleuren. DE zijkanten van het shirt zijn uitgerust met licht blauwe trademark strepen van Adidas. Verder bevat het shirt nog een aantal opvallende accenten. In de kraag staat namelijk de tekst: ''Colorado For Life.'' De achterkant van het shirt bevat in de nek de cijfers 5280, welke verwijst naar de stad waarin de club speelt. Ook de onderkant van het voetbalshirt bevat nog een speciaal label van de vlag van de staat Colorado. Het nieuwe tenue van Colorado Rapids wordt gecompleteerd door een short en kousen met zowel bordeaux rode als blauwe accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse club! De club zal hetzelfde uitshirt dragen als vorig seizoen het geval was.

Het nieuwe Colorado Rapids voetbalshirt kan je evenals andere voetbalshirts van MLS clubs vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Colorado -Rapids -voetbalshirt -2016-2017

Colorado -rapids -thuisshirt -2016-2017