Colorado Rapids uitshirt 2019-2020

Colorado Rapids draagt vanaf dit seizoen ook weer een nieuw uitshirt. Dit nieuwe uitshirt of, zoals ze dat in de Verenigde Staten noemen, het ‘’Secondary jersey’’ werd vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Amerikaanse club. In dit voetbalshirt speelt de club uit Colorado de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2019 en 2020. Ieder MLS shirt wordt namelijk twee seizoenen gedragen. Dit is de reden dat Colorado Rapids geen nieuw thuisshirt draagt dit seizoen. Het thuisshirt van afgelopen jaar wordt ook komend seizoen als thuisshirt gebruikt. Colorado Rapids eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het Dick’s Sporting Goods Park in Commerce City.

Zoals ieder MLS voetbalshirt dit seizoen heeft het tenue van Colorado Rapids ook een alias. De naam van het shirt is namelijk het ‘’Black Diamond Kit.’’ Dit is een verwijzing naar de zwaarste bergafdaling bij het skiën. Zoals de club het zelf verwoord: ‘’Deze bergen vereisen focus, voorbereiding, harde werken en klasse.’’ Het shirt is overwegend wit en bevat een all-over print. Deze print is een verwijzing naar de permanent besneeuwde bergen in Colorado. Verder bevat het tenue grijze details. De drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn grijs en hetzelfde geldt voor de EQT v-collar van het nieuwe tenue van Colorado Rapids. Het logo van adidas op de rechter borst is bordeaux rood. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van het logo van de club, dat zich bevindt op de linker borst. Sponsor Transamerica versiert het midden van het tenue. Zoals alle MLS tenues bevat het shirt van Colorado Rapids ook weer verschillende details. In de nek prijkt de letter C, afkomstig van de vlag van de staat. Deze letter heeft dan ook hetzelfde lettertype als de C van de vlag. De vlag zelf komt terug in een tag aan de onderkant van het tenue. Verder zijn de mouwen van het tenue uitgerust met de officiële MLS badges en deze badges hebben dezelfde kleuren als het tenue van Colorado Rapids. Deze zijn wit/grijs. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden grijze adidas strepen. De kousen zijn wit met rode adidas stripes aan de bovenkant en op het midden de letter c.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van Colorado Rapids. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Acosta, Gashi, Sjöberg, McBean, Wilson, Barnes en andere sterspelers. Check ook het thuisshirt van Colorado Rapids.

Helaas is het vrij lastig om de tenues van Colorado Rapids te bestellen. Ben je op zoek naar een MLS voetbalshirts of andere merchandising? Koop het dan exclusief in deze winkel of deze winkel! 

Directe levering