9 augustus 2015

Chili thuisshirt 2015-2017

Het nieuwe Chili thuisshirt voor de periode 2015-2017 is officieel gelanceerd door Nike en de Chileense voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt Chili de kwaificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van Rusland in 2018 en bovendien de wedstrijden tijdens de Copa America van 2016. De bekendmaking van het nieuwe voetbalshirt volgt op het nieuws dat Nike de nieuwe kledingsponsor is van het Zuid Amerikaanse land. Nike en Chili tekenden vorige week een contract van tenminste acht jaar, Met het contract zou een bedrag van zeven miljoen dollar per jaar gemoeid zijn. Nike vervangt Puma als kledingsponsor. Puma was vanaf 2010 kledingsponsor van het nationale elftal. Het nieuwe thuisshirt van Chili staat traditioneelgetrouw geheel in het teken van het design van de vlag van het land.

Chili thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Chili thuisshirt 2015-2016 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de witte polo kraag. Ook de andere kleur uit de Chileense vlag, blauw, komt terug in het design van het shirt. De onderkant van de mouwen is namelijk uitgerust met een blauwe bies. De rechter borst van het voetbalshirt van Chili is uitgerust met de witte swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Chileense voetbalbond FFC (Federación de Fútbol de Chile). Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk een driehoek met daarin het design van de Chileense vlag. Het nieuwe Chili thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook op de shorts zijn de logo's van de Copa America winnaar van 2015 en het logo van de Amerikaanse kledingsponsor vertegenwoordigd. De kousen van het tenue zijn ook geheel in stijl van de Chileense vlag. Deze zijn namelijk wit met een rode band aan de bovenkant. Het logo van Nike is blauw. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chili voetbalshirt van Nike, waarin sterren als Vidal, Isla, Alexis, Vargas en nog meer sterspelers van Chili zullen schitteren gedurende de periode 2015, 2016 en 2017.

Chili voetbalshirt 2015-2017 kopen

Het nieuwe Chili thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf september/oktober 2015 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals de Chili retro shirts en speciale t-shirts! Laat daar ook je Chili voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Chili -thuisshirt -2015-2016

Bron foto's: footyheadlines.com