18 maart 2016

Chili Copa America Centenario thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van het nationale elftal van Chili is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de nationale voetbalbond van het land. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Chili de thuiswedstrijden gedurende de periode 2016-2017. Dit betekent dat het Chileense voetbalelftal in dit nieuwe shirt zowel de thuiswedstrijden tijdens de Copa America Centenario in de zomer van 2016 speelt, als de kwalificatie= en oefenwedstrijden in eigen land ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Ter ere van het 100 jarig bestaan van de Copa America, wordt het toernooi dit jaar gehouden buiten het continent en zijn er naast de Zuid Amerikaanse landen een aantal gastlanden voor het toernooi uitgenodigd. Tot zover de wedstrijden die in het nieuwe voetbalshirt gespeeld worden, nu over naar het design van het shirt.

Chili thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Chili thuisshirt voor 2016-2017 heeft zoals altijd een vrij simpel design en is geïnspireerd door de vlag van het land en het logo van de voetbalbond. Het shirt van Chili is overwegend rood met blauwe details. Deze blauwe details komen terug in een band rondom de kraag en in een strip die langs de zijkanten van het shirt loopt. Verder bevat het shirt een kleine v-hals. De linker borst is uitgerust met het logo van de Chileense voetbalbond: Federacion de Futbol de Chili. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk werd net na de gewonnen Copa America van 2015 gepresenteerd als de nieuwe kledingsponsor van het nationale elftal van Chili. Tijdens het toernooi en de periode hiervoor verzorgde Puma nog de kleding voor het nationale elftal. Op de achterkant van het nieuwe Chili voetbalshirt staat overigens de naam van het land. Het short van het nieuwe Chili thuistenue is voor het eerst in de geschiedenis overwegend rood en hierop komt ook weer de blauwe strip terug aan de zijkanten. Ook op de shorts zijn de logo's van Nike en de voetbalbond van Chili vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe Chili thuistenue zijn geheel blauw. In dit voetbalshirt en tenue schitteren sterren als Alexis Sanchez, Vidal, Vargas en Valdivia de komende twee seizoenen. De nieuwe Chili tenues zijn door Nike uitgerust met het Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien meer over het nieuwe Chili uitshirt 2016-2017.

Chili voetbalshirt Copa America kopen

Het nieuwe Chili voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio april kopen in de onderstaande shops. Deze voetbalshirts zijn voor zowel kinderen als volwassenen beschikbaar. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 85 en voor KIDS€ 70,-. Uiteraard kan je deze shirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de spelers. Wil je goedkopere of andere Chili t-shirts, retro shirts of trainingskleding kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Chili voetbalshirt in deze CHILI store

in deze officiële shop (inclusief t-shirts en retro shirts)

Chili -thuisshirt =2016-2017

Chili -voetbalshirt -copa -america -2016