22 december 2017

Chelsea trainingsshirt 2018

In de strijd om het Engelse kampioenschap en de strijd in Europa heeft Nike voor Chelsea een nieuw trainingsshirt gelanceerd. Chelsea staat op het moment van schrijven op een derde plek in de Premier League met drie punten achterstand op Manchester United en maar liefst veertien punten achterstand op de nummer één, Manchester City. In de Champions League neemt Chelsea het eind februari/begin maart 2018 op tegen FC Barcelona, waardoor het een pittige tweede seizoenshelft wordt. Tijdens deze tweede seizoenshelft draagt Chelsea een nieuw trainingsshirt. Dit betreft het laatste trainingsshirt van 2017-2018. Medio juni lanceert Nike pas weer een nieuwe trainingslijn voor Chelsea. Dit betreft de lijn voor het seizoen 2018-2019. Wil Chelsea de komende periode presteren, dan moet het hard aan de bak. Aan de kleuren van het nieuwe trainingstenue zal het in ieder geval niet liggen.

Zwart Chelsea training shirt 2018

Het nieuwe Chelsea Nike trainingsshirt voor 2018 is namelijk geheel zwart, een populaire kleur als het om trainingskleding en voetbalshirts gaat. Daarnaast bevat het shirt blauwe accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de club. Deze tint blauw is precies dezelfde kleur als de kleur van het thuisshirt van ''The Blues.'' Deze tint blauw wordt door Nike ''Rush Blue'' genoemd. De blauwe tinten zijn te vinden in een strip achter de crew neck en in een strip over de schouders en mouwen. Hiermee heeft het shirt hetzelfde template als het template dat Nike gebruikt voor alle trainingsshirts voor 2017-2018. De strip over de mouwen is verdeeld in flitsende dunne, horizontale blauwe lijntjes, waardoor de spelers direct opvallen wanneer ze het veld betreden. Op de borst bevinden zich de logo's van Nike en de kampioen van Engeland. De swoosh van Nike op het shirt is wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds dit seizoen kledingsponsor van de club van manager Conte en volgde afgelopen zomer adidas op. Op het midden van de trainingsshirts staat de Thaise energydrink CARABAO. Het merk is sinds 2016 aan de Londenaren verbonden. Dan nog even een opmerking van technische aard. De mouwen van het shirt zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen goed mee met de bewegingen van de armen, waardoor de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben.

Chelsea trainingsbroekje 2018

Het Chelsea trainingstenue voor 2018 kan gecompleteerd worden door hetzelfde trainingsbroekje als de andere trainingstenue. Dit broekje is blauw en bevat een witte strip over de zijkanten van het broekje. Deze band is ook weer verdeeld in dunne streepjes. Op het broekje staan ook de logo's van Nike en de club. De bovenkant van de trainingsshorts bevatten een tailleband met koord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Uiteraard kan het shirt in de koude winterdagen ook gecompleteerd worden door de trainingsbroek van het nieuwste Chelsea trainingspak voor 2018.

Zoals alle functionele kleding van Nike is ook het nieuwe trainingsshirt uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Chelsea training shirt bestellen

Het nieuwe, zwarte Chelsea training shirt kan je voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (S, M, L, XL, XXL) bestellen. Het shirt is voor volwassenen € 45,- en voor kinderen € 40,-. Het bijbehorende voetbalbroekje is € 35,-. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in DEZE ONLINE STORE

of deze SHOP