Zwart Chelsea trainingspak 2018

Chelsea goes BLACK! Nike heeft vandaag namelijk het nieuwe trainingspak van The Blues gepresenteerd. Dit is het pak dat door de club van trainer Conte wordt gedragen tijdens de trainingen gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Het pak wordt door de Londense club dus vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. In dit pak zijn de spelers van Chelsea dus ook te zien in de voorbereiding op de Champions League achtste finalewedstrijden tegen FC Barcelona op 20 februari en 14 maart. Check hieronder de details van het nieuwe Chelsea pak!

Wil je het nieuwe, zwarte Chelsea trainingspak bestellen? Check het in DEZE ONLINE STORE

Zwart Chelsea training top en trainingsjack 2018

Het pak waarin de spelers trainen bestaat ook komende seizoenshelft weer uit een training top/drill top en een strakke Nike tech trainingsbroek. De broek kan echter ook gecombineerd worden met een trainingsjack. Dit jack heeft hetzelfde design, maar bevat in tegenstelling tot de training top, een doorlopende rits, een baseball collar en twee zakken aan de zijkanten. De training top van het pak bevat echter een hoge hals met een rits tot de borst. Zowel het trainingsjack als de training top is zwart en bevat blauwe details. Dit is dezelfde tint blauw als het thuisshirt van Chelsea. Deze tint wordt door Nike ''Rush Blue'' genoemd. De blauwe kleur is te vinden in een strip achter de hoge hals van de training top en in een strip over de schouders en mouwen van de trainingssweater en het jack. De strip is verdeeld in dunne, horizontale blauwe streepjes. Hierdoor vallen de spelers van Chelsea direct op wanneer ze het veld betreden. De mouwen zijn de bekende raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen ook nog eens goed mee. Hierdoor hebben de spelers voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben en de top nog strakker om het lichaam valt. De voorkant van de drill top is versierd met de logo's van Nike, de club en CARABAO. Nike is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de club en de Thaise energy drink CARABAO prijkt sinds 2016 op de trainingskleding van de Engelse kampioen.

Chelsea trainingsbroek 2018

De trainingsbroek van de Londenaren heeft geen veranderingen ondergaan. Dit is dezelfde broek als eerder dit seizoen al gedragen werd. Deze broek is geheel blauw en bevat aan de zijkanten een witte strip. De zijkanten van de broek zijn bovendien uitgerust met verborgen zakken met een rits en aan de zijkanten van de tech trainingsbroek van Nike zijn ook de logo's van de club en Nike verwerkt. De bovenkant bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je schoenen en sneakers aan en uit kan doen. Kenmerkend aan zowel de broek als de training top is de getailleerde fit. Bij de broek wordt dit door Nike een toelopende pasvorm genoemd, wat betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten valt.

De nieuwste Nike Chelsea trainingskleding is functioneel. Dit betekent dat zowel de training top als het trainingsjack en de trainingsbroek voor 100% uit polyester bestaan en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Morata, Costa, Hazard, Bakayoko, Luiz en andere spelers.

Chelsea trainingspak 2018 bestellen

Wil je het pak direct kopen? Dat kan! Het zwarte Chelsea trainingspak kan je vanaf nu voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (S, M, L, XL en XXL) bestellen. De prijs van de drill top en trainingsbroek is voor kinderen € 55,-. Beide items zijn voor volwassenen € 65,-. Ook het trainingspak met jack kan je als geheel bestellen. Deze prijs van het hele pak in kindermaten is € 100,- en voor volwassenen € 120,-. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder! 

Koop het nieuwe pak vanaf nu in DEZE ONLINE STORE

of deze SHOP

of deze winkel!