Chelsea trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Chelsea trainingskleding lijn voor 2020-2021 bevat ook een tweetal nieuwe Chelsea trainingsjacks. Beide nieuwe jacks worden voor een andere gelegenheid gedragen. Het ''normale'' trainingsjack is onderdeel van het Chelsea trainingspak en het andere jack betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Dit jack dragen de spelers van The Blues bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Beide jacks kun je nu zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen.

Twee nieuwe Chelsea trainingsjacks 2020-2021

De nieuwe Chelsea trainingsjacks zijn in stijl van de kleuren van zowel het nieuwe Chelsea thuisshirt als uitshirt. Het jack van het trainingspak is blauw en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe accenten. Dit is namelijk de kleur van het nieuwe uitshirt. Deze kleur komt terug in de swoosh van Nike op de linkerborst en de diagonale band over de mouwen. Deze diagonale band is kenmerkend voor het nieuwe Strike template van Nike, het template waarop alle Nike jacks geïnspireerd zijn. Verder bevat dit trainingsjack de gebruikelijke kenmerken. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Londenaren. Bovendien bevat het jack een hoge hals met doorlopende rits en bevatten de zijkanten van het Chelsea trainingsjack twee zakken met een rits.

Het Chelsea anthem trainingsjack 2020-2021 is ook geheel blauw en heeft het zogenaamde I96 template. Dit betekent dat het jack in drie vlakken verdeeld is, welke allemaal blauw zijn. Een ander kenmerk van deze jacks is de brede donkerblauwe taping over de mouwen. In deze taping is dezelfde tekst als op het Chelsea thuisshirt verwerkt: THE PRIDE OF LONDON. Tussen deze tekst prijkt de iconische leeuw uit het logo van de club van trainer Frank Lampard. Ook dit Chelsea trainingsjack is uitgerust met een hoge hals met rits. De swoosh van Nike op dit trainingsjack is wit en staat op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de Engelse topclub. Alle Chelsea trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, waardoor het ideaal is om deze jacks casual te dragen of om in te sporten/trainen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chelsea trainingsjacks.

Chelsea trainingsjack bestellen

De nieuwe Chelsea trainingsjacks 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het reguliere trainingsjack is € 64,95 voor volwassenen en het anthem trainingsjack is € 84,95 voor volwassenen. Het anthem jack is voor kinderen € 69,95. Check in de onderstaande winkels ook andere trainingskleding van The Blues!

Bestel je Chelsea trainingsjack altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze webshop!

Chelsea trainingsjack

Chelsea anthem trainingsjack 2020-2021