1 juli 2020

Chelsea thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2020-2021 is deze week officieel gelanceerd door de Londenaren en Nike met de leus: ''It's a Chelsea/London thing - One unteamable pride. Strong together.'' In dit tenue speelt de club van manager Frank Lampard de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Stamford Bridge gedurende 2020-2021. Dit betreft niet alleen het eerste Chelsea voetbalshirt dat door Hakim Ziyech gedragen wordt, de club heeft vanaf komend seizoen ook nog een nieuwe shirtsponsor!

Chelsea thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Chelsea thuisshirt is zoals ieder jaar weer overwegend blauw en bevat een all-over print van diagonale streepjes, welke samen driehoeken vormen. Deze combinatie van een visgraten- en bloemenstructuur is een verwijzing naar het vakmanschap van de kleermakers in de stad Londen, dat natuurlijk bekend staat als modestad.  De print bevindt zich dit seizoen zowel op de voorkant als op de achterkant van het nieuwe Chelsea tenue. Daarnaast is het Chelsea thuisshirt 2020-2021 uitgerust met donkerblauwe accenten. De ronde hals van het tenue is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast zijn de zijkanten van het thuistenue uitgerust met een donkerblauwe taping. In deze band is een tekst verwerkt: ''The Pride of London.'' Ook dit seizoen bevat het voetbalshirt verschillende details. In de band aan de onderkant van de mouwen  zijn de initialen van de club middels een sierlijk lettertype verwerkt: CFC. Verder bevat de achterkant van de hals een v-opening, welke kenmerkend is voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de club uit de Engelse hoofdstad en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2032. Op het midden van het tenue staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor van Chelsea: THREE. De club en het telecommunicatiebedrijf tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van drie seizoenen, waardoor de iconische 3 in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 op de Chelsea voetbalshirts staat. THREE volgt Yokohama Tyres op als shirtsponsor. De bandenfabrikant was sinds 2015 de hoofdsponsor van Chelsea. De voetbalshirts van de club uit Londen bevatten daarnaast nog een  andere sponsor. Op de linkermouw prijkt het logo van Hyundai. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de Premier League club.

Het nieuwe Chelsea thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerblauwe taping. Op de broekjes staan ook weer de logo’s van Nike en de club. De voetbalkousen zijn wit met op het midden de leeuw uit het clublogo en een blauwe swoosh. De authentic tenues (de versie die de spelers ook echt dragen) zijn dit seizoen weer voorzien van de VaporKnit technologie en de replica tenues bevatten de Dri Fit technologie. De Vaporknit tenues vallen strakker en zijn wat lichter. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ziyech, Werner,  Havertz, Pulisic, Hudson Odoi, Abraham, Kanté, Mount, Frello en nog meer spelers. Check ook het Chelsea trainingspak 2020-2021 en Chelsea uitshirt 2020-2021. 

Chelsea thuisshirt bestellen

Het Chelsea voetbalshirt 2020-21 kun je vanaf deze week bestellen. De prijzen van de voetbalshirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De authentic shirts bestel je vanaf € 119,95, de broekjes vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze webshops kun je het voetbalshirt van Chelsea ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.

Bestel je Chelsea voetbalshirt altijd in de Chelsea fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

of deze webshop!

Chelsea tenue 2020-2021

Chelsea thuisshirt 2020-2021

Chelsea tenue 2020-2021