Chelsea trainingspak 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe Chelsea thuisshirt hebben de club en kledingsponsor Nike het nieuwe Chelsea trainingspak 2020-2021 bekend gemaakt.  Dit betreft het trainingspak waarin de spelers van de Londenaren trainen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-21. Voor de voorbereiding op de Champions League wedstrijden is er inmiddels ook een nieuw Chelsea Champions League trainingspak gepresenteerd. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak weer uit een trainingstrui en trainingsbroek. Beide items zijn geïnspireerd door het nieuwe Strike template van Nike!

Lichtblauwe Chelsea trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het nieuwe Chelsea Nike trainingspak van het seizoen 2020-2021 is overwegend baby blauw met royal blauwe details. De diagonale band over beide mouwen is namelijk ''royal blue'', geheel in stijl van de clubkleuren van Chelsea. De diagonale band is overigens onderdeel van het nieuwe template van Nike. Hetzelfde geldt voor de all-over print over de mouwen van de training top. Deze print bestaat uit een design van golven en is kenmerkend voor het nieuwe Strike template van Nike. Sommige trainingstruien uit het Strike template van Nike bevatten de swoosh van het Amerikaanse sportmerk op de mouwen. Dat is bij de Chelsea Nike training top niet het geval. De swoosh staat namelijk op de rechterborst in het blauw. De andere borst is uitgerust met het logo van de Londenaren. Verder bevat de nieuwe Chelsea trainingstrui voor komend seizoen de gebruikelijke technische features. De top is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten ook dit seizoen aan de onderkant weer duimgaten, zodat de trainingstrui strak om het lichaam valt. Verder is de achterkant van de top weer iets langer om de optimale bescherming te bieden. Het trainingspak is overigens te combineren met het Chelsea trainingsjack, welke vrijwel hetzelfde design heeft.

Nike heeft in de trainingsbroek de baby blauwe details weggelaten. De trainingsbroek is geheel blauw en bevat wel de diagonale banen van het Strike template. Deze bevinden zich onder de knieën en hebben dezelfde kleur als het overige gedeelte van de trainingsbroek. Verder heeft de Nike Chelsea trainingsbroek voor 2020-2021 weer de gebruikelijke kenmerken. We sommen ze voor het gemak even op.

  • De zijkanten van de Chelsea trainingsbroek bevatten zakken, waarin je makkelijk je spullen op kunt bergen.

  • Op de pijpen staan ook de swoosh van Nike en het officiële Chelsea embleem

  • De bovenkant van de Chelsea trainingsbroek is voorzien van een tailleband, waarmee de fit van de trainingsbroek aangepast kan worden.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm, ook wel de tapered fit genoemd. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de enkels en kuiten valt.

  • De trainingstrui en trainingsbroek zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke ervoor zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Hierdoor is dit een ideaal trainingspak om in te trainen, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ziyech, Werner, Abraham, Mount, Azpilicueta, Giroud en nog meer sterspelers. 

Chelsea trainingspak 2020-21 bestellen

Het nieuwe Chelsea Nike trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) € 54,95. Het Chelsea trainingspak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check in de onderstaande webshops ook andere nieuwe Chelsea trainingskleding. Directe levering. 

Bestel je Chelsea trainingspak direct in deze winkel

of deze fanshop

of deze fanshop!

Chelsea training sweater 2020-2021