Chelsea uitshirt 2020-2021

Nike heeft na het nieuwe Chelsea thuisshirt ook het nieuwe Chelsea uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit voetbalshirt spelen The Blues de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het nieuwe uittenue van het keurkorps van manager Frank Lampard heeft hetzelfde thema als het thuisshirt. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door het vakmanschap van de fashiondesigners in Londen. Bovendien is het tenue een ode aan de stijl en creativiteit van de jongere generatie supporters van de club. Inmiddels hebben de club en Nike ook een roze/blauw Chelsea 3e shirt gepresenteerd. 

Chelsea uit shirt en tenue 2020-2021

Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit de Engelse hoofdstad. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017-2018 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval nog tot 2032. Het nieuwe Chelsea uitshirt 2020-2021 is dit jaar lichtblauw en bevat een patroon van dunne horizontale zigzag strepen over het tenue. Dit zigzag patroon is overwegend lichtblauw, maar bevat ook diagonale, donkerder blauwe strepen, geïnspireerd door de clubkleuren van de Londenaren. De ''royal blue'' accenten komen op meerdere plaatsen terug in het tenue. De V-hals van het Chelsea uitshirt is namelijk blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue bevat bovendien een verticale band langs de zijkanten van het tenue. In deze band is een tekst verwerkt: ''The Pride of London.'' Op de rechterborst van het tenue prijkt de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst is voorzien van het clublogo. Vanaf dit seizoen hebben The Blues een nieuwe hoofdsponsor: Three. Het Engelse telecomunnicatiebedrijf tekende een overeenkomst van drie seizoenen met de bewoners van Stamford Bridge en blijft dus tot de zomer van 2023 zeker de shirtsponsor. Three is de opvolger van Yokohama Tyres, dat sinds 2015 de hoofdsponsor was van Chelsea. Op de linkermouw van het tenue prijkt het logo van subsponsor Hyundai. Het Chelsea uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met een donkerblauwe taping ana de zijkanten. De broekjes bevatten ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn donkerblauw en bevatten een print van de leeuw uit het logo van de club in het lichtblauw. Daaronder is de swoosh van Nike verwerkt.

De spelers van Chelsea zijn enthousiast over het tenue. Mason Mount reageert: ''Het tenue ziet er fantastisch uit en heeft een mooi contrast met het thuisshirt. Hopelijk vinden de fans het ook fantastisch en kunnen we hen met dit voetbalshirt trots maken.'' Ook Samm Kerr, speelsters van het damesteam van Chelsea, reageert: ''Het nieuwe uitshirt is een mooie toevoeging op de nieuwe collectie. Het past perfect bij het nieuwe thuisshirt en ik kan niet wachten totdat ik het voetbalshirt mag dragen.''

Ook dit seizoen zijn er weer twee versies van het tenue. De Vapor Match versie is de versie die door de spelers gedragen wordt. Deze voetbalshirts zijn uitgerust met de VaporKnit technologie. De replica tenues bevatten de Dri Fit technologie van Nike. Beide technologieën zorgen voor ventilatie en de afvoer van zweet ten vocht. De authentic tenues zijn alleen wat lichter en vallen strakker om het lichaam. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ziyech, Mount, Werner, Pulisic, Willian, Abraham, Hudson-Odoi en nog meer spelers.

Chelsea uitshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Chelsea uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL)  € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De Vapor Match voetbalshirts zijn wat duurder. Voor KIDS zijn deze € 119,95 en voor volwassenen € 139,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Bestel je Chelsea voetbalshirt altijd in de Chelsea fanshop! 

of deze SHOP! 

of deze winkel! 

Chelsea uitshirt 2020-2021

Chelsea uittenue 2020-2021